Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:23

Λίγα Λουλούδια για τον Ζήση…- Θερμά συλλυπητήρια!

975 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/02/2017, 11:22 πμ | 0 σχόλια

Δεν έχουν τελειωμό οι τραγικές ειδήσεις, τα τραγικά γεγονότα που μας σοκάρουν και μας σκορπούν θλίψη, ξαφνικά και αναπάντεχα έφυγε -σε τροχαίο- από τη ζωή ο 45χρονος Ζήσης Γιαρένιος, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το βράδυ. Με το δίκυκλο που οδηγούσε ο Ζήσης, τράκαρε και η φυγή του ήταν ακαριαία!  Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν, αυτό το τραγικό γεγονός. Ο Πανάγαθος θεός να τον έχει καλά εκεί πάνω και να δώσει τη δύναμη και το κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, να αντέξουν το κακό που τους βρήκε και να τον θυμούνται όπως ήταν με το χαμόγελό του και την υπέροχη καρδιά του!

«Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αν δεν πάνε καλά, δεν είναι το το τέλος», έγραφε στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας του στο facebook ο Ζήσης Γιαρένιος.
Πόσο άδικο είχε. Τα πράγματα πήγαν, δυστυχώς, τόσο άσχημα, που ήταν το τέλος. Ένα τέλος που ήρθε εντελώς αναπάντεχα, στα 46 του χρόνια, για έναν από τους πιο χαμογελαστούς κι αισιόδοξους ανθρώπους των Άνω Λιοσίων. 
Το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017 τραυματίστηκε θανάσιμα, πέφτοντας με τη μοτοσικλέτα του στα βράχια του δρόμου προς τη Μονή Κλειστών. Λίγο πριν διασκέδαζε με φιλική του παρέα στη συνεστίαση των Λεωντίδων στη Χασιά.
Η είδηση σκόρπισε αβάσταχτη θλίψη στους φίλους του, καθώς υπήρξε αθλητής του μπάσκετ στο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων και φανατικός υποστηρικτής της ΑΕΚ.
Άφησε στη ζωή τα τρία ανήλικα κορίτσια του, τα οποία θα τον θυμούνται με νοσταλγία και αγάπη

 Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Ζήση Γιαρένιου! Καλό ταξίδι Ζήση…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα