Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:26

Κλίμα αποκριάς, σκόρπισε το Καρναβάλι των γυναικών της Πρέβεζας!

1091 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/02/2017, 10:27 μμ | 0 σχόλια

Αντέχει στο χρόνο, στέκεται πολύχρωμα και σκορπίζει κέφι και Αποκριάτικους ρυθμούς. Καρναβάλι γυναικών Πρέβεζας, το πρώτο γυναικείο Καρναβάλι στη χώρα, που φέτος μπήκε στον 62ο έτος της ιστορίας του. Μικροί και μεγάλοι, πολλοί μαθητές, γυναίκες μεγάλες και μικρές, ξεκίνησαν την Αποκριάτικη παρέλαση από το ύψος που είναι το δεύτερο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, την

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, κατευθύνθηκαν προς την παραλία και από εκεί, στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας. η παρέλαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει, αφού το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το Καρναβάλι των γυναικών της Πρέβεζας, δε σβήνει, αντέχει στο χρόνο και έτσι όπως πάει θα μεγαλώσει ακόμα γενιές και γενιές Καρναβαλιστών.

 Ήταν μια έντονα αποκριάτικη βραδιά από μικρούς και μεγάλους, αρκετά σχολεία μαθητές, μεγάλοι και μικροί, συμπλήρωναν έναν πολύ μεγάλο όγκο Καρναβαλιστών, των 16 Γκρουπ που συμμετείχαν στην παρέλαση. Κόσμος στην παραλία, φωτογράφιζε τα γκρουπ, ενώ μικροί μαθητές, έπαιζαν αποκριάτικα παιχνίδια με σπρέι κλπ.
Σε κάθε περίπτωση το καρναβάλι των γυναικών της Πρέβεζας, αντέχει στον χρόνο. Και του χρόνου με υγεία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα