Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:30

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Λευκός χορός όπως “Σεισμός” και έρχεται “Κόκκινος χορός”

1213 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2017, 7:52 μμ | 0 σχόλια

Άντε να μιλούσες πριν 12 χρόνια και να έλεγες ότι στην Πρέβεζα, 15 μέρες πριν την Αποκριά, θα γίνονταν απόλυτα αποκριάτικο πάρτυ! Ο “Κόκκινος χορός” όταν ξεκίνησε είχε 60-70 άτομα, άσχετα αν τώρα που οι διοργανωτές αρκεί να γράψουν τις λέξεις “Κόκκινος Χορός” και γίνεται πανικός. Χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια, για να πάρει ο “Κόκκινος χορός” τα πάνω του και να γίνεται, αυτός ο χαλασμός, που γίνεται! Για τον “Λευκό χορό” ήταν η πρώτη του, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”, αλλά αυτό που συνέβη, ήταν πραγματικά απίστευτο! Είχαμε μια εικόνα ότι θα πήγαινε καλά, αλλά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!

“Λευκός χορός” και αποκριάτικος σεισμός, είναι πλέον αλληλένδετες έννοιες! Καθιερώθηκε αμέσως και πλέον, κάθε χρόνο θα γίνονται δύο αποκριάτικοι πανικοί και στον “Λευκό χορό” και στον “Κόκκινο χορό” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Στον Λευκό χορό, κόσμος μπιανόβγαινε στο ασφυκτικά γεμάτο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” μέχρι τις 4 το πρωί!

 Σε ότι αφορά τα “Λευκά” ένα 35% περίπου με 40% συνολικά ντύθηκε στα “Λευκά” κι αυτό για ξεκίνημα είναι κάτι. από μουσική; Παίχτηκε πολύ καλή μουσική, από Αποκριάτικα, Ελληνικά και ξένα, Disco, αλλά και ελληνικά της δεκαετίας του 60.Μπροστά μας είναι ο “Κόκκινος Χορός” το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Άρωμα στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα, εκεί οι “Κόκκινες” φορεσιές είτε Αποκριάτικες στολές, είτε γενικότερα, είναι Dress Code. Κι αν έγινε τέτοιος πανικός στο…”νέο” “Λευκός χορός”, σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τον παλιό “κόκκινος χορός” .Διότι ο νέος είναι…ωραίος, αλλά ο παλιός, είναι αλλιώς.. Καλή αποκριά, σε όλους και σε όλες! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα