Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:23

Συνάντηση της Ε.Ι.Ε. Τ, με την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά

652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2017, 5:10 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά είχαν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης και ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μάτσης.


Όπως επισήμανε στην κ. υπουργό ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Μουντάκης, “η καλύτερη δυνατή προβολή του εσωτερικού (καλοκαιρινού και χειμερινού) τουρισμού, που τελευταία αναπτύσσεται συνεχώς, μπορεί να γίνει με την αξιοποίηση των διαφημιστικών μηνυμάτων του προγράμματος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κυρίως μέσω των περιφερειακών εφημερίδων, που λειτουργούν σε όλη την ελληνική επικράτεια. Οι εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών της Περιφέρειας για έγκυρη ενημέρωση, ενώ η διεισδυτικότητα και η αναγνωσιμότητά τους στις τοπικές κοινωνίες παραμένει σε υψηλά ποσοστά κυρίως λόγω της αξιοπιστίας τους”.


Καταλήγοντας ο κ. Μουντάκης, υπογράμμισε: “Ευελπιστούμε ότι η σημερινή μας πρώτη συνάντηση θα αποτελέσει την απαρχή μιας περαιτέρω ουσιαστικής και γόνιμης συνεργασίας που θα συμβάλλει στην ανάδειξη και προβολή των πλεονεκτημάτων της ελληνικής περιφέρειας η οποία θεωρούμε ότι αποτελεί τον βασικό πυλώνα του τουρισμού της χώρας μας”.   


Από την πλευρά της η υπουργός κ. Κουντουρά, τόνισε ότι “στόχος του Υπουργείου είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών της Περιφέρειας για τον τομέα του τουρισμού που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας” και επεσήμανε ότι η συνεργασία του Υπουργείου με την Ε.Ι.Ε.Τ. θα είναι συνεχής και ουσιαστική.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                         ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα