Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:01

Σύλλογος εργαζομένων Γ.Ν.Πρέβεζας Ψήφισμα συμπαράστασης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

683 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2017, 10:44 πμ | 0 σχόλια

Ο σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Πρέβεζας συμπαραστέκεται και συμμετέχει ενεργά στον δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών.

Συμπαραστεκόμαστε και συμπορευόμαστε στον αγώνα σας, απέναντι στις πολιτικές της Ε.Ε, και των εγχώριων αντιπροσώπων τους, απέναντι στην κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) η οποία σαν στόχο της έχει να σας αφανίσει και να σας μετατρέψει σε υποτελείς των μεγαλοεπιχειρηματιών στον χώρο της αγροτικής παραγωγής.

Στεκόμαστε απέναντι στις πολιτικές που θέλουν τους αγρότες, ως σύγχρονες Ιφιγένειες, να θυσιαστούν για να φυσήξει ο άνεμος της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Συμπαραστεκόμαστε και συμπορευόμαστε μαζί σας, γιατί και εμείς στον χώρο της Υγείας τους ίδιους και απαράλλαχτους εχθρούς έχουμε απέναντί μας. Τους επιχειρηματίες στον χώρο της Υγείας που μαζί την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και τις ευλογίες της ΕΕ προσπαθούν να εξαφανίσουν από προσώπου γης κάθε αυτοαπασχολούμενο υγειονομικό, αλλά  και κάθε εργαζόμενο  στον ιδιωτικό  και τον δημόσιο τομέα της υγείας να τον μετατρέψει σε σύγχρονο σκλάβο.

Στεκόμαστε στο πλάι σας και χαιρετίζουμε τον δίκαιο αγώνα σας γιατί και δικοί μας εχθροί είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός και οι μηχανισμοί ιδεολογικής χειραγώγησης που προσπαθούν να στρέψουν την κοινωνία απέναντί σας εφαρμόζοντας το πανάρχαιο διαίρει και βασίλευε.

Στεκόμαστε στο πλάι σας και συμπορευόμαστε στους αγώνες σας γιατί και εμείς οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου την ίδια εκμετάλλευση βιώνουμε και από τους ίδιους μηχανισμούς.

Γιαυτό λοιπόν σας παραδίδουμε αυτό το ψήφισμα συμπαράστασης θέλοντας να δείξουμε πως όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε κοινό συμφέρον για κοινό αγώνα. Πως όταν ο κόσμος της εργασίας σχηματίσει αρραγές μέτωπο θα είναι στην κυριολεξία ανίκητος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα