Νεα

Dropdown Menu

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ενίσχυση Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας με δύο νοσηλευτές
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0

Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Με γνώμονα την προσφορά  αξιοπρεπών υγειονομικών υπηρεσιών στον ευάλωτο πληθυσμό των προσφύγων και  των μεταναστών, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, το Υπουργείο Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που δραστηριοποιούνται στο πεδίο, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων για την τοποθέτηση 679 επαγγελματιών υγείας, διοικητικού και λοιπού επιστημονικού προσωπικού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Οι τοποθετήσεις εντάσσονται στο,  χρηματοδοτούμενο από την Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρόγραμμα: «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επείγουσας Υγειονομικής Διαχείρισης για την Προσφυγική Κρίση», το οποίο υλοποιεί  το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Μέσω αυτού του προγράμματος  ενισχύεται το υγειονομικό προσωπικό στις Δημόσιες Δομές Υγείας της Ηπείρου. Ειδικότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας θα τοποθετηθούν δύο νοσηλευτές, άμεσα.
Σημειώνεται, ότι η εξασφάλιση της εν λόγω  ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των αναγκών του προσφυγικού ζητήματος, προσφέρει  ουσιαστική  δυνατότητα για συντονισμένη και ολοκληρωμένη παροχή υγειονομικής περίθαλψης και φροντίδας στον πληθυσμό.
« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου