Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:10

Διήμερη επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στον νομό Πρέβεζας

619 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2017, 1:52 μμ | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 27/1, θα έχει συνάντηση με τους Δημάρχους Ζηρού και Πάργας, κ. Καλαντζή και κ. Νάστα, αντίστοιχα, και στη συνέχεια θα συναντηθεί με φορείς της ευρύτερης περιοχής.
Το πρωί του Σαββάτου, 28/01, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και Ηπείρου. Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με παραγωγικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής μας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας – Σπηλιάδου 8 . Το μεσημέρι, θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Μπαΐλη.
Στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

                                                  Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα