Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:34

Άφησαν ελεύθερο παιδόφιλο κι αυτός βίαζε κατ’ εξακολούθησε την κόρη του και φίλη της

708 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2017, 8:55 μμ | 0 σχόλια

Ένας 46χρονος Έλληνας παιδόφιλος, ο οποίος βίαζε κατ’ επανάληψη την 16χρονη κόρη του, εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα τον 18χρονο Ρουμάνο σύντροφό της και βίασε ακόμα μια 14χρονη φίλη της κόρης της, συνελήφθη τελικά από την Ασφάλεια Πατρών, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις Αρχές την Τετάρτη, από την πρώην σύζυγό του και την μητέρα του άλλου κοριτσιού, οι οποίες έμαθαν πρόσφατα για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά τους στα χέρια του.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο άντρας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 βρισκόταν στη φυλακή για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου μέχρι που στην δίκη κατέπεσε η κατηγορία του βιασμού και έμεινε μόνο αυτή της αρπαγής με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί.
Ωστόσο, στο χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015 προχώρησε στους εν λόγω βιασμούς. Τα κορίτσια όμως έως τώρα  ένιωθαν φοβερό φόβο και ντροπή και δεν μιλούσαν τις μητέρες τους.
Πλέον, οι Αρχές όμως ερευνούν κάτι εξίσου φοβερό, καθώς προέκυψε πως ο αδίστακτος βιαστής είχε ανοίξει λογαριασμό στο Facebook με ψεύτικο προφίλ και προσέγγιζε και άλλα ανήλικα με τον ίδιο σκοπό.
Έτσι λοιπόν ερευνάται πλέον, αν ο άντρας πρόλαβε να ασελγήσει και σε άλλες αθώες ψυχές, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και η απόφαση του δικαστηρίου που τον είχε αφήσει ελεύθερο.
Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών για την απολογία του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα