Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:35

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ – Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

674 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2017, 8:25 πμ | 0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή 29/1 με την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου. Η ομάδα μας, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στον 1ο γύρου, ισοβαθμεί στην 2η θέση του ομίλου με τους Τιτάνες Παλαμά. Για την 14η αγωνιστική (1η του 2ου γύρου) θα αντιμετωπίσει τον Π.Σ. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με στόχο την συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας.
Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει εκτός έδρας 65-68 του Π.Σ. Ευκαρπίας σουτ 3πόντων στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Βασίλη Βαγενά, μετά από ένα αμφίρροπο και σίγουρα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως στη διακοπή του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθεί χορευτική επίδειξη από τον Ποντιακό Σύλλογο Πρέβεζας στο πνεύμα ανάδειξης των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας αλλά και σε ένδειξη καλής φιλοξενίας προς τη διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το διοικητικό συμβούλιο ΣΚ Νικόπολη καλέι τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να δώσουν ισχυρό παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να δώσουν δύναμη και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα