Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:47

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για το 2,5 ετών παιδάκι που ΧΑΡΑΠΟΛΕΥΕΙ- Έσβηνε τσιγάρα στο κορμάκι του η μητέρα του

660 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/01/2017, 4:31 μμ | 0 σχόλια

Σοκ και θλίψη μπορεί να προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ένα αγγελούδι από τη Σκάλα Λακωνίας, μόλις 2,5 ετών μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Τρίπολης στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το παιδί είχε υποστεί σκληρή κακοποίηση ενώ είχαν σβήσει στο σώμα του ακόμα και τσιγάρα.
Για τα βασανιστήρια του παιδιού συνελήφθησαν η 23χρονη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφος της.
«Το παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ. Υποστηρίζεται με μηχανική αναπνοή. Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σώμα του παιδιού υπάρχουν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα», είπε ο  ο διοικητής του Παίδων Μανώλης Παπασάββας.Σύμφωνα με το τοπικό site report24, η 23χρονη μητέρα του παιδιού δήλωσε στις αρχές πως το μωρό της έπεσε και χτύπησε στην παιδική χαρά. Ο δήμαρχος Ευρώτα όμως που είναι και γιατρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου, τόνισε πως τα σημάδια στο σώμα του παιδιού δεν μαρτυρούν χτυπήματα που μπορούν να προκληθούν στις κούνιες.
«Μας έγινε μια κοινοποίηση ότι κάποιο παιδάκι χτύπησε σε κάποια παιδική χαρά. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά ακριβώς επειδή είναι πιστοποιημένη και για μικρά παιδιά, μου φάνηκε αρκετά παράξενο σαν γεγονός γνωρίζοντας και το γενικότερο περιβάλλον. Έδωσα εντολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να κάνει ειδικότερη αυτοψία. Φαινόταν ότι αρχικά είχε χτυπήσει στην τσουλήθρα, μετά ότι είχε σπάσει μια κούνια, κάπου έπεσε από τα σκαλοπάτια. Αποδείχθηκε τελικά ότι το παιδί έφερε και παλαιότερες κακώσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Η αστυνομία συνέλαβε την 23χρονη μητέρα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη της και τον 54χρονο σύντροφό της για υπόθαλψη εγκληματία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα