Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:27

Φιλιππιάδα: Μαγικό (Χριστουγεννιάτικο) χωριό που θα ζήλευαν μεγάλοι δήμοι της χώρας!

969 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2016, 2:13 μμ | 0 σχόλια

Με αριστοτεχνικό τρόπο και άψογη οργάνωση, άνοιξε τις πύλες του το μαγικό χωριό, στη Φιλιππιάδα. Ο υπέροχος ομολογουμένως στολισμός στο δήμο Ζηρού και στη Φιλιππιάδα, ταίριαξε γάντι στο μοναδικό μαγικό χωριό, για το οποίο συνεργάστηκαν τόσοι φορείς μαζί με τον δήμο και το αποτέλεσμα, ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό. Αυτό μάλιστα, είναι ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι δήμοι της Αθήνας. Η έναρξή του το Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2016,  έγινε με φαντασμαγορικό τρόπο, ενώ αξιοζήλευτη είναι η επαγγελματική δουλειά, που έγινε από τις σχολές χορού, που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης του Μαγικού χωριού της Φιλιππιάδας, που θα έχει διάρκεια 17 μέρες.

Παρά το κρύο πολύς κόσμος έσπευσε να βρεθεί στην πλατεία για να απολαύσει αυτό το υπέροχο θέαμα. Τραγούδια προσεγμένα, το ίδιο προσεγμένες και οι εμφανίσεις των χορευτικών σχημάτων, θα νόμιζε κανείς ότι δεν βρίσκεται σε Φιλιππιάδα, αλλά σε κάποιο μεγάλο δήμο της Αθήνας, ίσως. Βεγγαλικά χρωματιστά, τεχνητό χιόνι, έδωσαν στην ατμόσφαιρα ένα καθαρά εορταστικό τόνο! Ο Αϊ Βασίλης πόζαρε και φωτογραφίζονταν χτυπώντας το κουδουνάκι του, στους μικρούς του φίλους,

Φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του μαγικολύ χωριού Φιλιππιάδας και ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής,

 Τα ξωτικά, οι νεράιδες και η προσφορά γλυκών και ποτών, για την αντοχή στο κρύο, ήταν μόνο μερικά από τα συστατικά της μεγάλης αυτής επιτυχίας, επίσης ο υπέροχος φωτισμός και ο καθαρός ήχος ήταν στα συν. Και ήταν όλοι εκεί, ο δήμαρχος Φιλιππιάδας Νίκος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, ακόμα και εκπρόσωποι από τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αυτό που γίνεται στη Φιλιππιάδα, με το μαγικό χωριό, είναι εξαιρετικό, συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και έφτασαν σ’ αυτό το ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Εντυπωσιακός ήταν και ο στολισμός στις κολώνες της Φιλιππιάδας, με εκείνο το πολύ αχνό, αλλά εντυπωσιακό μπλε.

Σύγχρονος στολισμός, που βέβαια το χρώμα του δε μοιάζει σε τίποτα με το καταθλιπτικό κίτρινο που υπάρχει στην Πρέβεζα Τα Χριστούγεννα, επί δεκαετίες και είναι πια παλιομοδίτικο. Ο Δήμος Φιλιππιάδας, για μια ακόμη φορά, έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς… Και πάλι θερμά συγχαρητήρια!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα