Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:40

Σνυνελήφθη 29χρονος, ενώ προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν 15 φίλοι του!

684 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2016, 11:40 πμ | 0 σχόλια

Εναν 29χρονο, ο οποίος είχε αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας κατάφεραν να συλλάβουν χτες το βράδυ οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 29χρονος ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών, για ληστεία εντοπίστηκε να κινείται πεζός στην περιοχή του Κορδελιού. Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη.
Οταν έγινε η σύλληψη ο 29χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ομάδα περίπου 15 ατόμων Ρομά, τα οποία επιτέθηκαν στους αστυνομικούς επιχειρώντας να απελευθερώσουν τον δράστη.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 29χρονος δραπέτης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση. Οπως διαπιστώθηκε τον 29χρονο είχε φυγαδεύσει 24χρονος ο οποίος τον μετέφερε στο σπίτι του στην περιοχή του Κορδελιού, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 187,1 γραμμάρια κάνναβης, μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας ανιχνευτής μετάλλων και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Σε βάρος των συλληφθέντων και των εμπλεκομένων στο περιστατικό, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, απείθειας, απόδρασης κρατουμένου, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ελευθέρωσης κρατουμένου, υπόθαλψης εγκληματία και παραβάσεων των Νόμων περί ναρκωτικών και περί Τελωνειακού Κώδικα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Πηγή: dailythess

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα