Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:08

Η επίσημη πρώτη της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας

572 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/11/2016, 4:10 μμ | 0 σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε η πρώτη επίσημη συμμετοχή της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας όπου πραγματοποιήθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας μας , την Philoxenia , στις 18-20 Νοεμβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Πρέβεζας για την επαγγελματική συμμετοχή και προβολή του τουριστικού περιπτέρου. Επίσης άξια συγχαρητηρίων είναι η Περιφερειακη Ενότητα Πρέβεζας δια του Αντιπεριφερειάρχη Κου Ιωάννου όπου παρουσίασε με όλες της τις δυνάμεις το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πρέβεζας Κο Μπαΐλη , τον Αντιδήμαρχο Κο Συγκούνα , τους Υπαλλήλους του Δήμου Πρέβεζας καθώς και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που με την πολύωρη παρουσία τους υποστήριξαν την προσπάθεια και κόσμησαν το περίπτερο. 
Από την πλευρά μας η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας , με αρκετά μέλη παρόντα , έδειξε μια μεγάλη δυναμική εξωστρέφειας , επικοινωνιακής πολιτικής , συνεργασίας , αμοιβαίου σεβασμού , σωστής προβολής καθώς και υποστήριξης του τουριστικού μας προϊόντος. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει δυναμική συμμετοχή και σε εκθέσεις τουρισμού των βαλκανικών χωρών.
Πραγματοποιήθηκαν επιλεγμένες συναντήσεις Β2Β με Τουριστικούς Πράκτορες του εξωτερικού στους οποίους έγινε ανάλυση των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας , τους τρόπους πρόσβασης στην περιοχή (οδικούς άξονες,αεροδρόμιο,λιμάνι κλπ) , των σημείων ενδιαφέροντος και φυσικά παρουσίαση των καταλυμάτων της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Τέλος προσεκλήθησαν όλοι να φιλοξενηθούν από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας στα ξενοδοχεία της , προκειμένω να έχουν μια πλήρη ξενάγηση ώστε να εκτιμήσουν  τις ομορφιές και τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα όλης της περιφέρειάς μας.
Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα