Παρασκευή, 19/04/2024 | 07:38

Πρέβεζα: Τη μνήμη των Αγίων Ταξιαρχών, τίμησαν στον Μύτικα!

2418 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2016, 7:29 μμ | 0 σχόλια

Τη μνήμη των Αγίων Ταξιαρχών, Πολιούχων τους, τίμησαν οι κάτοικοι του Μύτικα τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016. Θεία λειτουργία έλαβε χώρα στον ιερό ναό των Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην οποία παρέστη πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους ο πρώην βουλευτής του νομού Δημήτρης Τσουμάνης, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Γιώργος Φραγκούλης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, Γιώργος Νίτσας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκος Ντίτσος, ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Νόβας κ.α.

Μετά τη δοξολογία, ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Ταξιαρχών στους δρόμους του Μύτικα. Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια μέρα, που γιορτάζει το τουριστικό χωριό του Μύτικα, δεν θα περιμέναμε τόσα σκοτάδια, στις γειτονιές του Μύτικα και σε σημεία που υπάρχουν καταστήματα της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση πάντως η μνήμη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών γιορτάστηκε με λαμπρότητα και πνευματική κατάνυξη, από τους κατοίκους του Μύτικα.

Στη φωτογραφία είναι το υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαίλη, με το οποίο μετέβη στο χωριό του Μύτικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα, την παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών, η ομάδα ποδοσφαίρου του Μύτικα, είχε λαϊκό πανηγύρι με τον Γιώργο  Καψάλη, στην ταβέρνα-εστιατόριο “ΤΡΑΤΑ” του Νίκου Ντίτσου!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εύχεται σε όλους τους κατοίκους του Μύτικα και τους απανταχού Μυτικιώτες, χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά επίσης σε όλους και όλες εσάς, για την ονομαστική σας εορτή! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα