Σάββατο, 20/04/2024 | 09:08

Ρεκόρ εικοσαετίας για το 2016 από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας

666 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2016, 2:27 μμ | 0 σχόλια

Ρεκόρ εικοσαετίας κατάφερε μετά και την τρίτη επαναληπτική του φθινοπωρινή αιμοδοσία ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας “Βασίλειος Χατζής”.
Οπως τονίζει ο ο πρόεδρος του Συλλογου Περικλής Λιάκρης στις έξι αιμοδοσίες του 2016 (τρεις εαρινές και τρεις φθινοπωρινές) προσήλθαν περίπου 250 άτομα και μάλιστα συγκεντρώθηκαν 230 φιάλες αίμα οι οποίες θα ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.
Παρότι διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο φαίνεται ότι οι αιμοδότες της Ανθούσας έχουν τηνπροσφορά στο…¨αίμα τους” αφού κάθε χρόνο είναι και περισσότεροι .Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι  υπαρχουν ακόμη 30 άτομα τα οποία  δεν κατάφεραν να  προσέλθουν στις αιμοδοσίες  κι έτσι ο αριθμός των εθελοντών αυξάνεται κατακόρυφα.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της Ανθούσας (ο οποίος έχει κιόλας μπει στον 21ο χρόνο ζωής)  προσφέρει  απλόχερα αίμα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και μάλιστα  ο μεγαλύτερος αριθμος φιαλών (περίπου το 70%) έχει δοθεί σε άτομα που δεν είναι αιμοδότες.
Ο  κ.Λιάκρης ευχαριστεί θερμά  την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Πρέβεζας (και προσωπικά την κ.Καχριμάνη), τους επιχειρηματίες της   περιοχής που στηρίζουν το  έργο του Συλλόγου και βέβαια τους αιμοδότες οι οποίοι κάνουν με ανιδιοτέλεια πράξη το εργο της προσφοράς σε μιά εποχή όπου δοκιμαζονται οι ανθρώπινες αξίες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα