Παρασκευή, 19/04/2024 | 08:32

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, νίκησε την αξιόμαχη Δόξα Ωρωπού- Αφήνει υποσχέσεις!!!

1068 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/10/2016, 5:21 μμ | 0 σχόλια

Στην τριτή αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ο Αχέρων Καναλακίου υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Α.Ο. Καρυάς και ο Α.Ο. Παλαίρου με την Φορτούνα Βαλανιδοράρχης επίσης σε ισοπαλία με 1-1, ενώ ο Θρίαμβος Λούρου υπέστη βαριά ήττα με 5-1 στο Μαραντοχώρι (σ.σ. ήταν οι ομάδες που μέχρι την τρίτη αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας), ο ΠΑΣ Πρέβεζα, δύσκολα, κατάφερε και επιβλήθηκε της μαχητικής Δόξας Ωρωπού, χάρη σε ένα γκολ-αριστούργημα, αρκετοί, το χαρακτηρίζουν και τυχερό, του Σενεγαλάζου Σο, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας- Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. Η πρώτη καλή φάση, για τον ΠΑΣ Πρέβεζα 2016, ήρθε στο 14μ, όταν ο Κάτσουλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κάππας, μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 19΄ευκαιρία και μάλιστα κλασσική είχε ο Μουτσάι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αλλά και πάλι ο Κάππας, είπε όχι, ενώ καλή ευκαιρία για να σημειώσει γκολ, είχε στο 23΄η Δόξα Ωρωπού, με τον Μάριο Γκίνη. λίγο πριν την ευκαιρία του Γκίνη, Ο Λύγκουρης στο 33΄ μπήκε από δεξιά, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο ψηλά από  το οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου. Λίγες φάσεις είχε το παιχνίδι, με σκληρές μάχες να γίνονται στο χώρο του κέντρου.

 Στο 35΄ο Λυγκούρης μπήκε από τα αριστερά αυτή τη φορά, αλλά σούταρε άουτ. στο 45΄ο ο Φάουλ εκτέλεσε ο Μουτσάι ο Σο σηκώθηκε πολύ ψηλά μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Την ίδια στιγμή σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου, ο διαιτητής Ρούσσος. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ και ήρθε η φάση του 68΄όταν ο Σο έπιασε σουτ-κεραυνό, έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό με΄ρος του δοκαριού βρήκε και στην πλάτη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έτσι έγινε το 1-0.

Έξαλλα πανηγύρισαν το γκολ, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι “Ιππόκαμποι”. Στο 74΄ο Γκίνη βγήκε στην κόντρα, αλλά η επιστροφή των αμυντικών του ΠΑΣ Πρέβεζα, ήταν τόσο γρήγορη ώστε δεν άφησαν περιθώρια, στον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Πρέβεζα (πέρυσι φορούσε τα κιντρόμαυρα) και νυν της Δόξας Ωρωπού. Στο 85΄ ο Γκίνη χτύπησε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 89΄ο Τσάλα έχασε σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ τετ α τετ είχε ο Καρπούζος στο 90΄για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους ήρεμους και τους φιλοξενούμενους εξαγριωμένους, οι οποίοι έπνεαν μένεα κατά του διαιτητή Ρούσσου, ο οποίος είναι αλήθεια ότι τα πήγε περίφημα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ισχυρισμοί των ανθρώπων της Δόξας Ωρωπού, είναι ότι ο κ. Ρούσσος, μιλούσε άσχημα στους παίκτες της ομάδας. Βλέποντας αυτό το πάθος των παικτών της Δόξας Ωρωπού, απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα, δύσκολα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι αυτή η ομάδα, δέχθηκε δώδεκα γκολ, σε δύο αγώνες.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Πρέβεζα, παρά το άσχημο ξεκίνημά του, είναι μόλις ένα βαμό από την κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ομάδα, με τις προσθήκες 2-3 έμπειρων παικτών, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, μπορεί άνετα να κάνει πρωταθλητισμό να οδηγήσει την κούρσα ανόδου και να πάρει αυτός το απευθείας εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄Εθνική. Έχουν εντοπιστεί οι παίκτες, όμως υπάρχει πρόβλημα με τις οικονομικές τους απαιτήσεις και ψάχνουν χορηγίες από τη διοίκηση, ώστε να καταφέρουν να τους αποκτήσουν. Αξίζει να στηριχθεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αφήνει υποσχέσεις, για ένδοξη πορρεία.

Σχεδόν άριστο το διαιτητικό τρίο του αγώνα που αποτελούνταν από τους Ρούσσο- Γκαρτζονίκα-Ζώτου

ΠΑΣ Πρέβεζα (Φίντζος): Παπαβασιλείου, Τσέλα, Μαργέτης, Τουργέλης, Ντιό, Σο, Σιαμάγκας (84΄Μπαρκούζος), Κατσούλας, Μουτσάι (67΄Καρπούζος), Ζάχος, Τσάλα

Δόξα Ωρωπού (Ναστούλης): Κάππας, Σπυράκος, Κοψάρης, Ντόντης, Μπάμπη, Μαντούσης, Χουλιάρας, Γκίνη, Λυγκούρης, Κροκίδας (84΄Λιόλης), Ναστούλης (55΄Χισένι)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα