Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:28

Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης κατόπιν απόφασης του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αριστείδη Μπαλτά.

665 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2016, 3:17 μμ | 0 σχόλια

Ανοίγει ξανά για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης, καθώς ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αριστείδης Μπαλτάς, αποφάσισε την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο κάλυψης  άμεσων αναγκών των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας μας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την πρόσληψη τριών ατόμων – δύο φυλάκων και ενός εργάτη – για τον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης.
Οι νέοι υπάλληλοι θα εργαστούν με τετράμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
 Επί της ουσίας, το πρώτο βήμα έγινε και  σηματοδοτεί την πολιτική βούληση αυτής της κυβέρνησης για ανάδειξη και προστασία των πολιτιστικών μας μνημείων, παρά τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.
Παράλληλα, το «άνοιγμα» του αρχαιολογικού χώρου της Κασσώπης θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής μας, αλλά  και στους επισκέπτες μας, να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα