Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:00

Προπηλακισμοί κατά της ομοσπονδίας διαιτητών στην ΕΠΟ!!!

647 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2016, 8:44 πμ | 0 σχόλια

Εντός της ημέρας πρόκειται να γίνουν γνωστοί οι ορισμοί της 4ης (τυπικά 7ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε η ομοσπονδία διαιτητών, η οποία μάλιστα δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους ασφαλείας! Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Ηλίας Καραμάνης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Σπανέας και ο αναπληρωτής ταμίας, Γιώργος Καρκοβίρης. Η παρουσία τους βέβαια κάθε άλλη παρά αρεστή ήταν, καθώς υπήρξαν προπηλακισμοί και σπρωξίματα από ανθρώπους ασφαλείας της ελληνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!Σύμφωνα δε με καταγγελία του κ.Σπανέα η εντολή από τους προπηλακισμούς δόθηκε από το μέλος της ΚΕΔ, Φραγκίσκο Σωμαρακάκη! «Εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε από ταγμένους, ούτε από μη ταγμένους…», ανέφερε μεταξύ άλλων.   

Οπως ανέφερε από εκεί και πέρα ο κ.Καραμάνης, οι ορισμοί είναι παράνομοι, από τη στιγμή που έχει εκπέσει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Η ΟΔΠΕ μάλιστα ζήτησε και συνάντηση με τον Παυσανία Παπανικολάου, αλλά δεν έγινε δεκτή. 
Στη συνέχεια δε έκαναν γνωστό με δηλώσεις τους ότι θα μεταβούν στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να καταγγείλουν όλα όσα έχουν γίνει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. 
Στην ΕΠΟ ο… έκπτωτος Γκιρτζίκης!
Επιπλέον τεράστια αίσθηση προκαλεί η παρουσία του έκπτωτου -πρώην πλέον- προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη στο Πάρκο Γουδί. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας μάλιστα μετέβη στα γραφεία με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, γεγονός που από μόνο του αποτελεί μέγα σκάνδαλο!
ΠΗΓΗ: www.sdna.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα