Πέμπτη, 25/04/2024 | 18:54

Πρέβεζα: Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου Αξονικού Τομογράφου στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός

1043 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/10/2016, 10:18 πμ | 0 σχόλια

Με ένα νέο υπερσύγχρονο πολυτομικο Αξονικό Τομογράφο, εξοπλίστηκε το γνωστό Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός στην Πρέβεζα. 
Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός, ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί στο κέντρο της Πρέβεζας σε έναν άνετο και πολιτισμένο χώρο 300τμ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Διαγνωστικού Ακτινολογικού Κέντρου. 
Το πολιτισμένο περιβάλλον απαλλάσσει τον άνθρωπο από το άγχος της ιατρικής εξέτασης, ενώ η φροντίδα του προσωπικού του, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.
Μέσα στο χώρο λειτουργούν τμήματα διαγνωστικής ιατρικής. Τα τμήματα αυτά είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία λειτουργούν με την ευθύνη και την επίβλεψη άρτια εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, ένας συνδυασμός που εγγυάται την ορθή διάγνωση και επομένως την κατάλληλη και γρήγορη θεραπεία των ασθενών. 
Tο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός είναι πιστοποιημένο από το 2013 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα των ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα