Παρασκευή, 26/04/2024 | 00:17

Αντώνης Νάστας, Δήμαρχος Πάργας: Έχω εμπιστοσύνη, στην ελληνική δικαιοσύνη!

1020 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2016, 11:32 πμ | 0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας με αφορμή την απόρριψη από το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη της  αναφοράς του κ. Αθανάσιου Λιόλιου,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την από 30-9-2016 απόφασή του απέρριψε την αναφορά- αίτηση του  κ. Λιόλιου στην  οποία ζητούσε την έκπτωσή μου από το αξίωμα του Δημάρχου, γιατί δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι προσπάθειές του, έτσι, να πλήξει την προσωπική μου εικόνα και κατά συνέπεια να αμαυρώσει την εικόνα  της  Δημοτικής Αρχής, προαναγγέλλοντας και προεξοφλώντας  από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έπεσαν στο κενό.
 Βιάστηκε ο κ. Λιόλιος να χαρεί και ….«όποιος βιάζεται σκοντάφτει» που λέει και η λαϊκή μας παροιμία. Ως πρώην Δήμαρχος  θα έπρεπε να γνωρίζει  τους νόμους και τις διαδικασίες και όχι να προβαίνει σε κακοήθεις και άστοχες  ενέργειες, με τις οποίες τελικά  το μόνο που κατάφερε ήταν να εκθέσει   ανεπανόρθωτα τον ίδιο του τον εαυτό….  Ας ασχοληθεί λοιπόν αποκλειστικά με τα πεπραγμένα της δικής του περιόδου, για  τα οποία  οι συμπολίτες μας  τον έκριναν στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα