Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:52

Πρέβεζα: Συναντήσεις του τομεάρχη υγείας της ΝΔ Χρήστου Κέλλα

696 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/09/2016, 9:23 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη ,31  Αυγούστου ,  βρέθηκε στην Πρέβεζα , σε έκτακτη επίσκεψη  , ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και Βουλευτής Λαρίσης , Κος Χρήστος Κέλλας . Συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ν.Δ. Πρέβεζας , Κο Στέργιο Γιαννάκη , τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ  ΝΔ  Πρέβεζας , Κο Νικόλαο Τζίμα , τον πρώην Διοικητή του Γ. Ν. Πρέβεζας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικτύων και Υποδομών της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , Κο Νικόλαο Γεωργάκο  και την Τομεάρχη Υγείας της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , Κα Βασιλική  Κορδέλα , επισκέφτηκε το πρωί , το Νοσοκομείο της Πόλης και συναντήθηκε με τον Διοικητή του , Κο Μιλτιάδη Παππά , καθώς και με Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου , και  συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο . Ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ , έγινε κοινωνός των θεμάτων που απασχολούν  και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα συζητηθέντα στην Κεντρική Διοίκηση προς επεξεργασία . Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις  Κλινικές  του Νοσοκομείου καθώς  και το Ε.Κ.Α.Β.

Η επίσκεψη του Τομεάρχη  Υγείας της ΝΔ , του Κου Κέλλα  , συνεχίστηκε  στη  Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης , Ξενώνας  Εστία – Προστατευόμενα  Διαμερίσματα , όπου η Υπεύθυνη της Δομής , Κα Βασιλική Μπόρου , του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .
Το κλιμάκιο της ΝΔ , στη συνέχεια , βρέθηκε στον Δήμαρχο της Πόλης , Κο Χρήστο Μπαίλη , όπου ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ , έτυχε ένθερμης υποδοχής . Συζητήθηκε  το θέμα του Νοσοκομείου και ανταλλάχθηκαν σκέψεις και απόψεις .

Μετά το Δημαρχείο , ο Τομεάρχης  Υγείας της ΝΔ , αναχώρησε για την Λευκάδα , όπου με τοπικό κλιμάκιο της ΝΔ , προιστατούντος , του Βουλευτή Λευκάδας , Κου Αθανασίου Καββαδά , επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Πόλης .
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας , είχε συνάντηση με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας . Ο Πρόεδρος του , Κος Θωμάς Δήμας καθώς και τα  Μέλη του , κ.κ. Σουμαλεύρης , Γεωργίου και Αποστόλου , συζητήσανε τα προβλήματα της Ιατρικής Κοινότητας , ανταλλάξανε ιδέες και απόψεις και ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ , δεσμεύτηκε να μεταφέρει τους  προβληματισμούς  τους  στην Κεντρική Διοίκηση .                   Τέλος , στη  συνέχεια  , δόθηκε  Συνέντευξη Τύπου  στο  Ξενοδοχείο   « Preveza City » ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  –  ΝΟΔΕ  ΝΔ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                                                                                                                          

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα