Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:50

Ο Πολάκης έρχεται με “δώρα” για τις υπηρεσίες υγείας, του Ν. Πρέβεζας;

721 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2016, 2:30 μμ | 0 σχόλια

Αντί για τις 24 Αυγούστου, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η επίσκεψή του, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, ώρα 12 το μεσημέρι. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη. Το ζητούμενο βέβαια είναι άλλο, Θα είναι μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη του υπουργού στην Πρέβεζα; Θα κάνει απλή καταγραφή των ζητημάτων ή θα φέρει δώρα για το νοσοκομείο Πρέβεζας και τις υπηρεσίες υγείας του νομού Πρέβεζας, συνολικά; Θα δείξει. Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου για την επίσκεψη Πολάκη, από το ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας!

Επίσκεψη αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας (Γ.Ν.Π.) θα επισκεφτεί στις 12:00 το μεσημέρι  της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  Παύλος Πολάκης. Εκεί θα συναντηθεί με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.Π., ενώ έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας.
Στις 14:00 ο αναπληρωτής υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ.Ν.Π.
Ακολούθως,  ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη.
Το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων, ενώ αργότερα θα μεταβεί στο Δημαρχείο Λευκάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Δρακονταειδή.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα