Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:59

Ξεκίνησαν οι εγγραφές, στον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Πρέβεζας: Ξεχωριστή Εμπειρία το 2ο Camp στο Λουτράκι

1136 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2016, 6:22 πμ | 0 σχόλια

Στο 2ο Summer camp στο κορυφαίο αθλητικό κέντρο sport Camp στο Λουτράκι συμμετείχε ο Α.Σ. Απόλλων Πρέβεζας του TAE KWON DO, από 17 έως 24 Αυγούστου! Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν 150 αθλητές από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας σε δύο γκρουπ Παίδων-Εφήβων- ανδρών. Οι αθλητές του Πρεβεζάνικου συλλόγου που πήραν μέρος, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, για τη νέα χρονιά, με διπλές προπονήσεις!
Στα αξιοσημείωτα επίσης, το γεγονός ότι καλεσμένοι για να προπονήσουν τους αθλητές, ήταν δύο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου TAE KWON DO, οι ASBACHI BECNHAM (κάτοχος χρυσού μεταλλίου στα 68 κιλά  στο παγκόσμιο του Μεξικού το 2013) και KHODAMI JALAC (κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο στην Κορέα). Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές, αφού πέρα από τις εξαντλητικές προπονήσεις σε τεχνικές μεγάλου βαθμού δυσκολίας πάνω στο Ιρανικό μοντέλο προπόνησης, είχαν την ευκαιρία ακόμα και οι μικροί αθλητές να κάνουν sparing (αγώνες) με τους πρωταθλητές από το Ιράν. Οι αθλητές που συμμετείχαν από τον Α.Σ. Απόλλων Πρέβεζας, του TAE KWON DO ήταν:
  1. Λεοπούλου Μαίρη
  2. Δημόπουλος Θωμάς
  3. Δημόπουλος Σωτήρης
  4. Γκίζας Νίκος
  5. Ζιώγας Ηλίας
  6. Ντούσκος Λάζαρος
  7. Καμπέρη Παναγιώτα
  8. Καμπέρη Έλενα
  9. Κύργιος Παντελής
  10. Λιάτου Βιβή
  11. Δημακοπούλου Κατερίνα
  12. Πάντος Βαγγέλης

Φανερά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις, τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές του, αλλά και το επίπεδο των προπονήσεων, ο προπονητής του Α.Σ. Απόλλων Πρέβεζας του TAE KWON DO Κώστας Ευσταθίου τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου, για την προσπάθειά τους, συνεχίζοντας έτσι τον προγραμματισμό μας για να είμαστε έτοιμοι για τους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων- Κορασίδων που καθώς και εφήβων που θα γίνουν Οκτώβριο- Νοέμβριο. Οι απαιτήσεις είναι σίγουρα μεγάλες, καθώς μιλάμε για το ολυμπιακό TAE KWON Do. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, μια χρονιά που ως σύλλογος έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από εκπλήξεις. Σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε, από τον σύλλογο και την πόλη της Πρέβεζας, θα παρελάσουν για προπονήσεις μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου TAE KWON DO. Επίσης, προγραμματίζουμε events που θέμα θα έχουν την ψυχολογία των αθλητών, τη διατροφή και τις πρώτες βοήθειες. Ξεκινάμε από τον Σεπτέμβριο τα τμήματά μας από την ηλικία των 3 ετών, με σκοπό και έμφαση στην πειθαρχία, στη σωστή εκγύμναση και κινησιολογία σε αυτές τις ηλικίες, μέχρι τα τμήματα προαγωνιστικού και αγωνιστικού TAE KWON DO με πολύ δουλειά και πολύ υπομονή.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα