Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:17

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας, επισκέφθηκε τη Δν/ση Αστυνομίας Ιωαννίνων

793 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2016, 6:12 μμ | 0 σχόλια
Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μετά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας.
Τον κ. Αρχηγό, που συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας, υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος.
Ακολούθησε συνάντηση με Αξιωματικούς και προσωπικό της Διεύθυνσης, όπου ενημερώθηκε εκτενώς σχετικά με θέματα αστυνομικής φύσεως, που αφορούν στις Υπηρεσίες του νομού Ιωαννίνων και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.
Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο διοικητικών θεμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), κ. Γεώργιο Παπατσίμπα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνο Κίτσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, κ. Θεόδωρο Κολιοπάνο, καθώς και με μέλη των Ενώσεων αυτών.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για διάφορα υπηρεσιακά θέματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα