Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:54

Απίστευτο περιστατικό με επιβάτη που αφόδευσε σε λεωφορείο

1250 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2016, 1:20 μμ | 0 σχόλια

Αξέχαστα θα μείνουν στους επιβάτες του αστικού λεωφορείου, το οποίο το πρωί της περασμένης Τετάρτης εκτελούσε δρομολόγιο από τα Σύνορα προς την Πλαζ, τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα σε αυτό με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο άντρα.
Από την πρώτη στιγμή της επιβίβασής του στο λεωφορείο όλα έδειχναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς η εικόνα του παρέπεμπε σε άτομο το οποίο δεν είχε τον έλεγχο των όσων έλεγε, ενώ οι κινήσεις του πρόδιδαν πως είχε κάνει χρήση ουσιών ή κατανάλωση αλκοόλ.
Οι υποψίες έμελλε να επαληθευτούν με τον πιο άσχημο τρόπο για τους επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου, καθώς λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του άρχισε να υπάρχει έντονη δυσοσμία.
Η πηγή προέλευσης της μυρωδιάς δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εντοπιστεί, και αυτή δεν ήταν αλλη από το σημείο που καθόταν ο 55χρονος ο οποίος είχε αφοδεύσει.
Μέσα στο λεωφορείο επικράτησε πανικός με τους επιβάτες που είχαν την ατυχία να κάθονται σε θέσεις κοντά στον «δράστη» να απομακρύνονται άρον-άρον από το σημείο και τους υπόλοιπους να ψάχνουν τρόπο να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.
Παρόλο που ο οδηγός άνοιξε ακόμα και τις πόρτες, η κατάσταση ήταν αφόρητη και το ταξίδι μέχρι την Πλαζ για όσους άντεξαν και δεν κατέβηκαν πριν φτάσουν στον προορισμό τους, έμοιαζε με Οδύσσεια σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Η άφιξη του αστικού στο τέρμα ήταν λύτρωση για τους επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός για να καθαρίσει το σημείο όπου αφόδευσε ο επιβάτης -ο οποίος έδειχνε να μην καταλαβαίνει καν τι είχε κάνει- χρειάστηκε να επιστρατεύσει καθαριστικά και στη συνέχεια να απολυμάνει το λεωφορείο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα