Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:05

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας: Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ!

698 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/09/2016, 4:04 μμ | 0 σχόλια

To μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ε.Ε και του ΔΝΤ συνεχίζει τον οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό της λαϊκής κοινωνικής πλειοψηφίας μέσω  ΕΝΦΙΑ.   Ο ΕΝΦΙΑ, αποτελεί ξεκάθαρο σχέδιο υφαρπαγής του ιδρώτα και του μόχθου όχι απλά των σημερινών γενεών, αλλά όλων των γενιών που εργάστηκαν και πάλεψαν στη χώρα μας τα τελευταία 100 χρόνια.   Επιβάλλουν ένα είδος μόνιμου ενοικίου σε κάθε ακίνητο. Μια διαδικασία που «πετάει» από τα σπίτια τους εργαζόμενους και άνεργους, από την παραγωγή μικρούς και μεσαίους αγρότες για να θησαυρίσουν τα real estate και οι τράπεζες, για να χτίσουν και να σταθεροποιήσουν το νέο καθεστώς σύγχρονης δουλοπαροικίας, συνεχίζοντας με ευλάβεια τη πολιτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει πώς θα διορθώθηκαν τα υποτιθέμενα «λάθη» και στρεβλώσεις που υπήρχαν και ότι η πλειοψηφία πληρώνει το ίδιο ή λιγότερο από πέρυσι… Προσπαθούν να αμβλύνουν από τη μια τη λαϊκή οργή και ταυτόχρονα να νομιμοποιήσουν την ουσία του ΕΝΦΙΑ, που δεν είναι άλλη από το διαρκές και μόνιμο χαράτσωμα. Και όλα αυτά για να διατηρηθεί η σταθερότητα του ευρώ, τα κέρδη των τοκογλύφων και των τραπεζών, οι ρήτρες των δανειακών τους συμβάσεων. Το φορολογικό αυτό τερατούργημα δεν χωράει ούτε μεταρρυθμίσεις, ούτε τροπολογίες. Πρέπει να καταργηθεί. Το ζήτημα δεν είναι πως θα μας ρημάξουν, αλλά να σταματήσουμε τη βαρβαρότητα της πολιτικής τους.
Αγώνας για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την ανατροπή της πολιτικής τους. Δε θα πληρώσουμε εμείς τα «σπασμένα» της κρίσης τους και κυρίως δε θα γεμίσουμε τις τσέπες κανενός από τη δικια μας καταστροφή.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ Ε.Ε-ΕΥΡΩ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΔΝΤ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπική επιτροπή Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα