Τρίτη, 16/04/2024 | 23:44

Άνοιξε εντυπωσιακά το ZERO festival. Σήμερα το αποκορύφωμα με Imam Baildi & Folk N’ Roll

640 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/08/2016, 10:42 πμ | 0 σχόλια

Η πανέμορφη λίμνη Ζηρού υποδέχθηκε το ZERO Festival με πλούσιες δράσεις όλη την ημέρα . Τα canoe kayak στην λίμνη, η αναρρίχηση, ητοξοβολία, η yoga με μουσικές & guest dj’s  έδωσαν τον ρυθμό για μια υπέροχη βραδιά με την Apollon Band που άνοιξε την αυλαία και τον Παύλο Παυλίδη & B Movies να μαγεύουν το κοινό με την μουσική τους. Στο closing δε των Manifesto ήταν αντάξιο της ημέρας .
Στο αποκορύφωμα σήμερα του Zero festival ο χορός και η ένταση θα κρατήσει από νωρίς. Σ’αυτό θα φροντίζουν οι αγαπημένοι από τα Ιωάννινα Folk N’ Roll, η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan – ska μπάντα που έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη. 
Κάπου εκεί έρχονται και οι IMAM BAILDI όπου η συνταγή τους είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα Αναλυτικά για το Σάββατο 13 Αυγούστου
14.00 – Έναρξη 
14.00 – 20.30 Δράσεις στην Λίμνη Canoe Kayak, Αναρρίχηση, Τοξοβολία
18.00 – 19.00 STEP by Αθηνά Κοντογιάννη IWKA Arta
19.00 – 20.00 YOGA by Anasa Yoga Studio
21.30 Folk N Roll  
23.30 IMAM BAILDI
02.00 LAKE PARTY με dj set
Σημαντική σημείωση για τα Ι.Χ. που θα κινηθουν προς την λίμνη ότι θα τηρηθεί μία είσοδος από την Εθνική οδό ( Είσοδος παιδόπολη ) και έξοδο από την αντίθετη πλευρά για διευκόλυνση της κυκλοφορίας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα