Σάββατο, 20/04/2024 | 05:05

Τρελό κέφι στο πάρτι του Κομιτάτου- Χοροί μέχρι πρωίας!

901 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2016, 9:38 πμ | 0 σχόλια
Σαββατόβραδο 27 Αυγούστου 2016, που η Πρέβεζα, γιόρταζε για δεύτερη φορά τη Λευκή νύχτα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, είχε κλείσει ραντεβού για ένα πάρτι με Ελληνική μουσική στην Κυανή Ακτή seaside bar resto με ώρα προσέλευσης από 11 το βράδυ και μετά. Το κατάστημα είχε στολιστεί με λευκά μπαλόνια στο πνεύμα της ημέρας, οι Djs έκαναν τις δοκιμές τους και είχαν μια αγαστή συνεργασία, στις 11.30 άρχισε η ροή του κόσμου, 12.30 το βράδυ ακόμα καλύτερα και γύρω στις 1.30 το πρωί γέμισε ασφυκτικά κόσμο, το πάρτι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέες ερχόντουσαν, ακόμα και 3.30 το πρωί. Υπέροχη και πολύ κεφάτη μουσική, έπαιξαν οι DJS ΤΕΟ Οικονόμου, Κώστας PRO, Χρήστος Συγκούνας, πολύς χορός και τρελό κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε μια βραδιά που τα είχε όλα.

Από Βεγγαλικά, χορεύτρια οριεντάλ, και ανθρώπους που για μια ακόμη φορά δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους, στο Κομιτάτο, ακολουθώντας μία ακόμη δραστηριότητά του.

Για μια ακόμη φορά, ένας από μας, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας, ήταν με την παρέα του εκεί, για μια ακόμη φορά εκεί μαζί μας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, Γιώργος Νίτσας, ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιάννης Γιαμάς, είπε με νόημα: “Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Κομιτάτο, για την προσφορά του, στον πολιτισμό της περιοχής μας.”. Το Κομιτάτο ευχαριστεί όλο τον κόσμο που πέρασε από την Κυανή Ακτή seaside bar resto το Σαββατόβραδο 27 Αυγούστου και δίνει το επόμενο ραντεβού του, με τους φίλους και τις φίλες του, για το Φθινόπωρο! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα