Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:55

Ταψίδεψε το κοινό και αποθεώθηκε στην Πρέβεζα, ο Διονύσης Ζάχος! – Στη μνήμη του Δημήτρη Νικολού, όλες οι παραστάσεις του!

720 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/08/2016, 10:20 πμ | 0 σχόλια

Το γέλιο βγαίνει δύσκολα και μάλλον είναι… δυσεύρετο, τις δύσκολες εποχές της ύφεσης που διανύουμε, ωστόσο ευτυχώς, υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν και το μοιράζουν απλόχερα, ένας από αυτούς ο καλλιτέχνης γνωστός μίμος, Διονύσης Ζάχος, που την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στο Μητρόπολις καφέ, σκόρπισε χαμόγελα σε πολλά πρόσωπα, αλλά σκόρπισε και άφθονο γέλιο! Ο γνωστός Καλλιτέχνης με τα μηνύματα που πέρασε εκτιμήθηκε πολύ, από κόσμο που τον είδε για πρώτη φορά.

Τα μηνύματα για την προσφυγιά και τους ανθρώπους, απέσπασαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει το Μητρόπολις καφέ, του κ. Σπύρου Κόκκαλη. βοηθοί σ’ αυτή την προσπάθεια ο Χρήστος Λούπας και ο Κώστας Προβατάς. ο Διονύσης Ζάχος για μια ακόμη φορά αφιέρωσε στη μνήμη του Δημήτρη Νικολού, του κουμπάρου του, την παράσταση, επισημαίνοντας ότι όλες οι παραστάσεις του, είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Δημήτρη. Καλλιτεχνικά έδειξε ασυμβίβαστος, με πολιτική και καλλιτεχνική σάτιρα και το κυριότερο; Έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι στατικός, εξελίσσεται, άλλωστε η ακινησία είναι θάνατος, το παν είναι το ταξίδι και ο ο Διονύσης Ζάχος ταξίδεψε το κοινό της Πρέβεζας, που τον αποθέωσε. Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την πρωτοβουλία και το έργο του Λέανδρου Σπαρτιώτη, με την όπερα του νερού και του ονείρου, ενώ πέρα από τις τόσες και τόσες επιτυχημένες μιμήσεις του, πρόσθεσε ακόμα μία. Ο Διονύσης Ζάχος, μιμήθηκε… άψογα, τον ιδιοκτήτη του Μητρόπολις καφέ Σπύρο Κόκκαλη, αποσπώντας και σ’ αυτή του την ερμηνεία το θερμό  και παρατεταμένο χειροκρότημα. Οι προσεγγίσεις του σε θέματα πολιτικής, αλλά και καλλιτέχνικής φύσης, βρήκαν σύμφωνη την συντριπτική πλειοψηφία του κοινού.

Στα αξιοσημείωτα, η απίστευτη ενέργεια που έβγαλε για μια ακόμη φορά στις ερμηνείες του, ο γνωστός μίμος. Η στροφή στην ποιότητα, ήταν ένα ακόμη κεφάλαιο το οποίο εκτιμήθηκε δεόντως, στο τρίωρο παρακαλώ πρόγραμμα του αγαπητού στην περιοχή μας καλλιτέχνη. Όσο για το φινάλε; Ο Διονύσης Ζάχος αποχαιρέτησε το κενό με… Τζοκόντα και Μάνο Χατζηδάκη. Ήταν μία από τις ωραιότερες Καλλιτεχνικές βραδιές στην Πρέβεζα, Διονύση σ’ ευχαριστούμε πολύ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα