Νεα

Dropdown Menu

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Πενήντα πέντε συμμετοχές στον Διάπλου Ακτίου-Πρέβεζας-Για το χαμόγελο του παιδιού!
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0
Πενήντα Πέντε κολυμβητές εκ των οποίων 30 μεγάλοι και 25 μικροί συμμετείχαν στον Διάπλου Ακτίου Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί 27 Αυγούστου, μπροστά από το δημαρχείο Πρέβεζας, ενώ η διοργάνωση ήταν της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο Φετινός διάπλους ήταν ξεχωριστός για πολλούς λόγους, ο πρώτος και βασικότερος είναι γιατί ήταν αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο δεν είχε απλή παρουσία με ένα κουτάκι στην γραμματεία του αγώνα, άλλα ήταν εδώ και ο Υπεύθυνος του Γραφείου της Κέρκυρας Ιορδάνης Τσοπανάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την απονομή στους Νικητές του Διάπλου στην Κατηγορία των ανδρών.


Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή ήταν το γεγονός ότι τον φετινό διάπλου την πρωτιά πήρε γυναίκα. Η 20χρονη Ιωάννου Καρολίνα τερμάτισε πρώτη από όλους στο διάπλου και ήταν ιδιαίτερη στιγμή καθώς ήταν και η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε.Στην κατηγορία των αγοριών πρώτος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γκαρτζονίκας, δεύτερος ο Ιωάννης Κωνσταντινίδης και τρίτος ο Ανδρέας Γαζής.Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Ρίζος, δεύτερος ο Μάξιμος Μάλφας και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κατσανάκης.Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Ρίζος, δεύτερος ο Μάξιμος Μάλφας και τρίτος ο Κωνσταντίνος Κατσανάκης.


Το θερμότερο χειροκρότημα όμως απέσπασε ο πιο μικρός της παρέας ο 5χρονος Γιώργης, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στον μικρό διάπλου και πήρε το βραβείο του πιο λιλιπούτειου κολυμβητή. 


 Στο μικρό διάπλου στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Τσούτση Αγγελική και τρίτη η Σάλιαρη Αφροδίτη.
 Στην κατηγορία των αγοριών στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Γκαρτζονίκας Δημήτρης, στην δεύτερη θέση ο Κωνσταντινίδης Ιωάννης και στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Γαζής
Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Ρίζος Ελευθέριος, δεύτερος ο Μάλφας Μάξιμος και τρίτος ο Κατσανάκης Κωνσταντίνος.
 Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στο διάπλου, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού την ίδια μέρα και την ίδια ώρα του χρόνου.
ΠΗΓΗ: Mypreveza.gr

http://www.mypreveza.gr/2016/08/kolymvitikos-diaplous-aktiou-prevezas-2016-photos-videos.html
« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου