Τρίτη, 23/04/2024 | 23:03

ΠΑΣ Πρέβεζα 2016: Με πίστη, για να αποδειχθεί πόσο βαριά είναι η φανέλα!

1036 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/08/2016, 4:44 μμ | 0 σχόλια

Την πρώτη του, είχε την Δευτέρα Αυγούστου 2016, ο “ΠΑΣ Πρέβεζα 2016”, στο  βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα”, με την παρουσία του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Φίντζου και 20 παικτών. Παρόντα μέλη της διοίκησης αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες που στηρίζουν τη διοίκηση. Και η ονομασία ΠΑΣ Πρέβεζα 2016, είναι αυτή που αργά η γρήγορα, θα φέρνει επιτέλους η Πρεβεζάνικη ομάδα. από όλους εκφράστηκε η πίστη ότι θα χτιστεί μία ομλάδα η οποία θα είναι καλύτερη από πέρυσι και ένα αξιόμαχο σύνολο που σε όλα τα παιχνίδια, θα πηγαίνει για τη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα θα αποκτήσει 6 ακόμα παίκτες, ανάμεσά τους,  δύο τερματοφύλακες. Μαζί με τον Σενεγαλέζο Λέντι (ο Σενεγαλέζος Σο, θα ενσωματωθεί στην ομάδα τέλος του μήνα) είναι και δύο παίκτες από την Γκάμπια οι Γιάγια και Μπούμπα. Ανάμεσα στους παίκτες διακρίναμε τον Νίκο Ζάχο (γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργου Ζάχου), τον Δημήτρη Τσιγαρίδα, τον Θοδωρή Φραγκολιό, τον Γιώργο Καρπούζο, τον Παύλο Κτενά, τον Άκη Μαλέσκο, τον Σπύρο Τζίμα, τον Γιώργο Σιαμάγκα, τον Μαρίνο Τζάλα. Σ’ αυτόν τον ΠΑΣ Πρέβεζα, που χτίζεται από την αρχή στη διοίκηση είναι ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ο Θωμάς Πεπόνης, η Ευτυχία Γκιοσά, ο Αλέξανδρος Λεόπουλος, ο Ματθαίος (Μάνθος) Δέσκας, Τεχνικός διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος ακαδημιών είναι ο Θωμάς Βασιλειάδης.

Το ζήτημα της ονομασίας σε ΠΑΣ Πρέβεζα 2016, είναι πλέον θέμα χρόνου, που ακόμα και μέσα στη χρονιά, θα έχει διευθετηθεί, σύμφωνα με την επικοινωνία της διοίκησης με την ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και το αίτημα που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ. Η φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι βαριά και στόχος όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του  ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι αυτό, να βγει και στο γήπεδο. Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, εύχεται καλή αρχή στην ομάδα! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα