Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:23

Αξιόλογη πρωτοβουλία η Έκθεση Ηπειρώτικων προϊόντων στην Πρέβεζα

888 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2016, 11:55 πμ | 0 σχόλια

Ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου, η έκθεση Ηπειρώτικων προϊόντων στην Πρέβεζα, δίπλα από την πλατεία δικαστηρίων. Την Παρασκευή 26 Αυγούστου που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παρουσία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου, του δημάρχου Πρέβεζας, Χρήστου Μπαίλη, του πρώην νομάρχη Πρέβεζας, Βασίλη Ιωάννου, της πρόεδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Παρθενίας Καζάκου, του προϊστάμενου του ΟΑΕΔ, Δημήτρη Κώτση κ.α.  εκατοντάδες Πρεβεζάνοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά προϊόντα της Ηπείρου όπως ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, αρωματικά βότανα, οπωροκηπευτικά, θαλασσινά, μέλι, κ.ά.

 Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έμειναν στο να κοιτάζουν τα προϊόντα αλλά έκαναν και τις αγορές τους. Όσοι δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν την έκθεση χθες, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι την Κυριακή  28 Αυγούστου  από τις 19:00 το απόγευμα εως τις 12:00 το βράδυ.

 Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 20 παραγωγοί και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, προβάλλοντας ένα μεγάλο εύρος τοπικών προϊόντων. Ιδιαίτερη και έντονη ήταν η παρουσία της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Έκθεση και κέντρισε το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών. οι Φωτογραφίες είναι του Mypreveza.gr




















































Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα