Παρασκευή, 19/04/2024 | 13:15

Πρεβεζάνοι γεννημένοι πρωταθλητές! Βασίλης Ζήσης και Ιάσονας Κανέλος, στην κορυφή της Ελλάδας!!!

605 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2016, 1:11 μμ | 0 σχόλια

Ο Πρωταθλητισμός αποτελεί επίμονη και επίπονη συνεχή και αμείωτη προσπάθεια.Οι Βασίλης Ζήσης και Ιάσονας Κανέλος φαίνεται να το γνωρίζουν άριστα αυτό. Τόσο στο Βόλεϊ όσο και στο Μπητς Βόλεϊ ο Βασίλης Ζήσης, κάνει καλά αυτό που χρόνια γνωρίζει, είναι άλλωστε και στο DNA του, από τον πατέρα του, όπως συμβαίνει και με τον αδερφό του Δημήτρη Ζήση. Άξιος συμπαραστάτης του και πρωταθλητής και με τον Α.Ο. Πρέβεζας που πέτυχαν την άνοδο στην Α2 , αλλά η… φτωχή στη διαχείριση αυτής της τεράστιας επιτυχίας, από τη διοίκηση του συλλόγου, δεν κατάφερε να κάνει το αυτονόητο, να επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί  στην Α2, ο Ιάσονας Κανέλος, ξανά πρωταθλητής!

 Πρωταθλητές Ελλάδος στην ηλικία κάτω των 22  είναι από την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016,  οι Πρεβεζάνοι Βασίλης Ζήσης και Ιάσονας Κανέλλος.
Τα δύο παιδιά από την Πρέβεζα επικράτησαν στο μεγάλο τελικό των αδελφών Μανδηλάρη με 2-0 σετ (21-11 27-25) και σήκωσαν ψηλά την κούπα και μαζί με αυτή και την Πρέβεζα.
Για τον Βασίλη Ζήση η εμπειρία δεν ήταν πρωτόγνωρη αφού έχει ξαναβρεθεί στη πρώτη θέση σε βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος άλλες 3 φορές, όμως ο Ιάσονας Κανέλλος απολαμβάνει την πρωτιά για πρώτη φορά αφού 3 φορές ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου και μία έφθασε στην πηγή χωρίς να πιει νερό.
Στο πλευρό τους πάντα ο προπονητής τους Γιώργος Ναζόπoυλος ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα τους σε όλη την πορεία τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα