Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:27

Οδοιπορικό στην Πρέβεζα από την τηλεόραση της ΕΡΤ

612 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2016, 8:14 πμ | 0 σχόλια

Τηλεοπτικό αφιέρωμα στην Πρέβεζα και στο ισχυρό τουριστικό ρεύμα που υποδέχεται τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα εφέτος θα προβάλλει μέσω των Δελτίων ειδήσεων η ΕΡΤ (ΕΡΤ1- ΕΡΤ2- ΕΡΤ3).
Όπως  τονίζεται στο τηλεοπτικό αφιέρωμα οι ακτές του Ιονίου και μεταξύ αυτών οι ακτές της Πρέβεζας προσελκύουν κάθε χρόνο μεγαλύτερο αριθμό τουριστών που οφείλεται όχι μόνο στις φυσικές ομορφιές και την πλούσια ιστορία και μυθολογία της περιοχής μας αλλά και στην ιδιαίτερη γαστρονομία, την παραδοσιακή φιλοξενία, τις εξαιρετικές τιμές καθώς και την πλήρη ανάπτυξη των υποδομών που καθιστούν το ταξίδι άνετο, ασφαλές και γρήγορο.
Ιδιαίτερα αναφορά γίνεται στην ανάπτυξη των υποδομών,  στη Μαρίνα καθώς και στο αεροδρόμιο του Ακτίου, υποδομές που συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση και ειδικότερα στην ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού που αποτελεί άλλωστε και την αιχμή της σχετικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής και των φορέων του τουρισμού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διεθνείς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου στο Τρίμηνο Απριλίου- Ιουνίου παρουσιάζουν αύξηση που προσεγγίζει το 15% ενώ σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα τον Ιούλιο η αύξηση θα φτάσει έως και το 40%.
Εντυπωσιακή επίσης είναι και η αύξηση κρατήσεων στις πτήσεις εσωτερικού που στο εν λόγω τρίμηνο φτάνει το 167% με διαρκώς ενισχυτική τάση.
Στο τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ μιλάει ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Πρέβεζας Βαγγέλης Συγκούνας, επιχειρηματίες του κλάδου καθώς και επισκέπτες που εκφράζουν ανεπιφύλακτα την ευαρέσκεια και την ικανοποίησή τους τόσο από τις φυσικές ομορφιές όσο και από την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών και το διαρκώς διευρυμένο δίκτυο σύγχρονων υποδομών  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου, και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, ο οποίος έμπρακτα δείχνει την αγάπη του προς την Πρέβεζα σε κάθε ευκαιρία. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα