Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:44

ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Από το πρόγραμμα επισκέψεων Φορτσάκη, στο νομό Πρέβεζας (φωτογραφίες)

1011 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2016, 8:21 πμ | 0 σχόλια

                   

Την Δευτέρα 11-7-2016 , πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νόμο μας ο Συντονιστής ΟΔΕ Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας , Βουλευτής Επικρατείας, πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής , κ. Θεόδωρος  Φορτσάκης  .

                 
                    Μαζί με τον Επίσημο Προσκεκκλημένο , κλιμάκιο αποτελούμενο από το Μέλος της  Πολιτικής  Επιτροπής της ΝΔ ,  Κο  Σπύρο  Κυριάκη , τον  Τομεάρχη  Πρέβεζας , Κο Βασίλη  Ντάνη , τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ , Κο Νίκο Τζίμα , τον Πρώην  Πολιτευτή και Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ , Κο Θωμά Πεπόνη , τον Τομεάρχη  Στρατηγικού  Σχεδιασμού , Κο  Γιάννη  Δαρδαμάνη  ,  τον  Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο. Πρέβεζας , Κο Σωτήρη  Πάτση , και  τον  Αντιπρόεδρο , τον  Γραμματέα   και   το   Μέλος της Δημ.Τ.Ο. Πάργας , κ.κ. Γεράσιμο Πασχοδήμα , Δημήτριο Ζήση και Δημήτριο Γκίνη , επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου του Αχέροντα στο Μεσοπόταμο καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης .

                     Επίσης επισκέφτηκε το ΤΕΙ Πρέβεζας που εκπροσώπησε ο Επίκουρος Καθηγητής , Κος Ευάγγελος Χήτης .
                 
                     Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας και γίνανε συναντήσεις με τους Δικαστές και τους Προϊσταμένους, του Πρωτοδικείου , της Εισαγγελίας , του  Ειρηνοδικείου , του  Δικηγορικού  Συλλόγου  Πρέβεζας , και  του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρέβεζας .

                     Επίσης πραγματοποιήθηκαν , επισκέψεις στους  Δημάρχους , Πρέβεζας , Κο  Χρήστο  Μπαίλη  και  Πάργας , Κο  Αντώνη Νάστα .

                                       
                    Το απόγευμα δόθηκε Συνέντευξη Τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. στα Γραφεία της ΝΟΔΕ και τέλος η ολοήμερη επίσκεψη του Προσκεκκλημένου μας , έκλεισε με την κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας            ” ΟΑΣΗ ” .

                    Μια άκρως επιτυχημένη επίσκεψη στο Νομό μας , όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες του προγράμματος της επίσκεψης , να γνωστοποιήσουν τα διάφορα προβλήματα που τους απασχολούν , να ανταλλαχθούν χρήσιμες πληροφορίες επί αυτών και να διατυπωθούν προτάσεις για την εξεύρεση της λύσης αυτών .

                   Η  ΝΟΔΕ  ,  οι  ΔΗΜ.Τ.Ο. ,  τα  Στελέχη  και  τα  Μέλη  της  Νέας  Δημοκρατίας  του  Νομού  , ευχαριστούμε  τον  Κο  Θ. Φορτσάκη  για  την  ξεχωριστή  Τιμή  να  μας  επισκεφτεί  .

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΝΟΔΕ  ΝΔ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα