Σάββατο, 20/04/2024 | 15:13

Κυανή Ακτή Seaside bar resto: Η απόλυτα καλοκαιρινή σου επιλογή

781 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2016, 9:23 πμ | 0 σχόλια

Πριν φτάσεις οι μυρωδιές των Ευκαλύπτων σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του ιωδίου που αναδεύει από τη θάλασσα, σε οδηγούν στα σίγουρα, στην απόλυτα καλοκαιρινή σου επιλογή, στην Κυανή Ακτή και το Seaside bar resto, στην Πρέβεζα. Σε απόσταση αναπνοής από τα γαλαζοπράσινα νερά της Κυανής Ακτής, με το ένα χέρι ξεδιψάς και με το άλλο, χαϊδεύεις το θαλασσινό νερό.

Ξεκινάς με τον καφέ ή το χυμό σου, για να φτιάξεις τη μέρα σου, με μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες και το μυαλό σου αδειάζει από σκέψεις και ζητήματα, που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Μόλις μεσημεριάζει το καλοκαίρι αρχίζει τα μαγκικά του και οι εικόνες είναι μαγικές. Μπορείς να παραγγείλεις για φαγητό και να απολαύσεις τις γαστρονομικές απολαύσεις του Κυανή Ακτή Seaside bar resto. Αν απολαύσετε το φαγητό για πρώτη φορά, είναι σίγουρα ότι θα το επαναλάβετε κι άλλες φορές, αφού διαθέτει από τις καλύτερες κουζίνες, που κυκλοφορούν στα καλοκαιρινά στέκια. Ότι κι αν παραγγείλετε για φαγητό στο Seaside bar resto της Κυανής ακτής, είναι σίγουρο ότι θα… χαθείτε από τις γεύσεις!

Το βραδάκι, για απόλυτα χαλαρές στιγμές, στέκει εκεί, με υπέροχη μουσική που δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού, παρόμοια και  απολαμβάνεις το φαγητό ή το ποτό σου (από δροσερά κοκτέηλ, μέχρι μπύρα ή κρασάκι). Δεν γίνεται να θες να ζεις καλοκαιρινές στιγμές και να μην απολαύσεις το ειδυλλιακό περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση και όσα σου προσφέρει το Κυανή Ακτή Seaside Bar Resto. Όσο απαιτητικός κι αν είσαι, μια βόλτα εκεί, θα σε πείσει. Κυανή Ακτή Seaside bar resto, η απόλυτα καλοκαιρινή σου επιλογή. Καυτό και δροσερό σε ταξιδεύει σε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα