Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:27

Πρέβεζα: Αλλελεγγύη και Αθλητισμός πάνε μαζί! Στήριξη στον μικρό Αλέξανδρο!

807 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/07/2016, 5:10 μμ | 0 σχόλια

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά και μερίδα πολιτών της πόλης μας αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του 11χρονου Αλέξανδρου , ο οποίος πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου που του δημιουργεί πρόβλημα στην σπονδυλική του στήλη. Το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου ο μικρός Αλέξανδρος  αντιμετωπίζει την ασθένειά του στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ” Η Ελπίδα”.
Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει στο χώρο των γηπέδων μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” κουτί οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού.
Επίσης, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια συλλογής εμφανίσεων ομάδων απο σημαίνοντες αθλητες μπάσκετ και αθλητικά σωματεία , ούτως ωστε να δοθούν υπο μορφη δημοπρασίας στο κοινό που θα παρευρίσκεται στα γήπεδα Μπάσκετ ” Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας τις ημέρες του τουρνουά. Το χρηματικό ποσό, που θα μαζευτεί από τις εμφανίσεις, θα δοθεί στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.
Τέλος, τις ημέρες των αγώνων (1-7 Αυγούστου) θα υπάρχει στο χώρο της γραμματείας αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της οικογένειας, όπου ο καθένας θα μπορεί να συνδράμει οικονομικά.
Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την σημαντική συλλογική προσπάθεια, καθώς η αλληλεγγύη και αθλητισμός πάνε μαζί!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα