Παρασκευή, 29/03/2024 | 04:10

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ BEACH VOLLEY

686 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2016, 2:43 μμ | 0 σχόλια

λοκληρώθηκε χθες 6/7/2016 και το 2ο πανελλήνιο OPEN K19 Beach Volley στην Καρδία Θεσσαλονίκης χωρίς εκπλήξεις και αλλαγές, αφού και πάλι στα δύο σκαλοπάτια του βάθρου ήταν οι ίδιες ομάδες, στην ίδια θέση,  με τη…μικρή διαφορά του.. ενός παίκτη!! 
Στη θέση του Λεωνίδα Σακκά που κέρδισε χρυσό μετάλλιο δίπλα στον Παναγιώτη Ιωαννίδη πριν από μερικές μέρες στο πρώτο πανελλήνιο OPEN K19 στο Σχοινιά Αττικής,
​αυτή τη φορά ήταν ο συμπαίκτης του για χρόνια Ιάσονας Κανέλος.  Μπράβο στα παιδιά, που αν και χωριστά πια, ξέρουν να μοιράζονται καλά τις πρώτες θέσεις. 
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Μπουτόπουλου Κων/νου και Γαληρόπουλου Ευθύμη (φετινή μεταγραφή του συλλόγου ΕΡΜΗΣ από Λαμία) που αν και παίζουν φέτος πρώτη φορά μαζί, κέρδισαν δύο συνεχόμενες φορές τη δεύτερη θέση και δύο αργυρά μετάλλια, περνώντας έτσι πρώτοι στη βαθμολογία για τους τελικούς πανελλήνιους αγώνες Κ19 στις 5 – 7 Αυγούστου στο Σχοινιά Αττικής.
Μπράβο παιδιά…καλή συνέχειa στις προσπάθειές σας  και συγχαρητήρια στον προπονητή σας Γιώργο Ναζόπουλο που ο αγώνας του μέσα από το σύλλογο ΕΡΜΗΣ beach volley Πρέβεζας δικαιώνεται  κάθε χρόνο και περισσότερο.
Δεν τελειώνουμε όμως εδώ. Περιμένουμε κι άλλες διακρίσεις στους πανελλήνιους αγώνες beach volley Κ22  που θα ολοκληρωθούν από 8 έως 10 Ιουλίου στο Σχοινιά Αττικής.
Οι αγώνες συνεχίζονται….
Με εκτίμηση
 Εύη Τάσση         

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα