Τρίτη, 23/04/2024 | 18:36

Μαχαίρωσε 17χρονη επειδή αρνήθηκε να γίνει κοπέλα του

688 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/06/2016, 7:09 πμ | 0 σχόλια

Η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων, έγινε με ειδική άδεια, γιατί ο υπόδικος κατηγορούμενος επρόκειτο να αποφυλακιστεί. 


Έτσι στο Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Δράμας εκδικάστηκε την Παρασκευή η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 17χρονης από τον φίλο και ομοεθνή της αλβανικής καταγωγής, τον 23χρονο Ντούσκο Τρίτον. 



Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο δικηγόρος Κομοτηνής Χρήστος Ματσκίδης, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση, αλλά όλα ήταν κακιά στιγμή, όταν τον απέρριψε η νεαρή και θίχτηκε ο ανδρικός εγωισμός του.


Ο κατηγορούμενος είχε φιλική σχέση για κάποιους μήνες με την 17χρονη Ρομίνα και όταν θέλησε να προχωρήσουν η μικρή αρνήθηκε. Ακολούθησε ένα επεισόδιο στο μπαράκι που βρισκόταν με το αφεντικό της κι εκεί ο κατηγορούμενος βούτηξε ένα μαχαίρι και την χαράκωσε στο λαιμό με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η μαχαιριά σταμάτησε πριν την καρωτίδα. Έγινε συρραφή του τραύματος που της άφησε σημάδι. 


Η νεαρή που συνοδευόταν στο χθεσινό δικαστήριο από την μητέρα της περιέγραψε όλο το περιστατικό που λίγο έλειψε να της κοστίσει την ζωή. Το δικαστήριο δέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και επέβαλε κάθειρξη 10 ετών και για την οπλοχρησία και οπλοκατοχή του μαχαιριού 11 μηνών και δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην ποινή με αποτέλεσμα ο 23χρονος να οδηγηθεί και πάλι στην φυλακή. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης, επιμένοντας ότι «δεν ήθελε να την σκοτώσει απλά να την φοβίσει…»


Πηγή: xronos.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα