Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:58

Πρέβεζα: Σαρωτική η συμμετοχή, στην ποδηλατοπορεία και φέτος!

778 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2016, 11:03 πμ | 0 σχόλια

Δεν έχει απλώς τυποποιηθεί η φράση: “Πρέβεζα, πόλη του ποδηλάτου”, είναι πια τρόπος ζωής κι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. κάτι τέτοιο συνέβη και στην ποδηλατοπορεία της Κυριακής 15 Μάη, 2016. Μικροί -μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας (σε ορισμένες περιπτώσεις και κατοικίδια ζώα) έστειλαν παντού το μήνυμα για την Πρέβεζα, που είναι πόλη του ποδηλάτου κι όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Κίνηση φίλων ποδηλάτου Πρέβεζας “Κινούμαστε έξυπνα, ζούμε καλύτερα”.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στους διοργανωτές, αλλά κυρίαρχα, συγχαρητήρια στις εκατοντάδες του κόσμου, που συμμετείχε και έστειλε υπέροχα, οικολογικά μηνύματα, προς πάσα κατεύθυνση!

  Η Αφετερία ήταν για ακόμα μία χρονιά η Πλατεία Ανδρούτσου και τα εκατοντάδες ποδήλατα ακολουθόντας την πορεία Παραλία, Κυανή Ακτή, Λεωφόρος Ειρήνης και Βαθύ κατέληξαν πάλι την Πλατεία Ανδρούτσου. Η Φετινή Ποδήλατοδρομία ήταν μάλιστα η αρχή της πρώτης εβδομάδας ποδηλάτου στην πόλη μας με την συνέχεια να δίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πρέβεζας (Πρώην ΟΑΣΗ) την Τετάρτη 18 Μαϊου και ώρα 21:00 το βράδυ για την Προβολή της ταινίας Bikes Vs Cars και την κορύφωση της την Κυριακή 22 Μαϊου με το 2ο Ποδηλατικό Πικ Νικ εποχής στους Αγίους Αποστόλους. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα