Νεα

Dropdown Menu

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

5o Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στα "Γήπεδα Μπάσκετ Στάθης Παρούσης" του Δ. Κ. Πρέβεζας
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0


Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 5η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στα γήπεδα μπάσκετ "ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 01-07 Αυγούστου 2016. 
Το προσεχές διάστημα θα γίνει εκ μέρους της δημοτικής αρχής η επίσημη μετονομασία των γηπέδων μπάσκετ σε "Γήπεδα Μπάσκετ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ", στη μνήμη του αθλητή της ομάδας μας.
Το 5ο  Τουρνουά Μπάσκετ Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν επτά μέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Την περασμένη χρονιά οι συμμετοχές όλων των κατηγοριών έφτασαν τις 77 , ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Οι προετοιμασίες για ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά έχουν ξεκινήσει.  Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπόσχεται ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο!  Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας!
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τους όρους συμμετοχής και τους κανονισμούς του Τουρνουά. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα: 6959553341 και 6956012461 είτε στο emailbasket3on3preveza@hotmail.gr     
Πληροφορίες: 
- Facebook: 1) preveza 3on3 basketball tournament 2) Preveza 3x3 basketball tournament

« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου