Πέμπτη, 25/04/2024 | 07:07

Μεγάλη συμμετοχή, στις εθελοντικές αιμοδοσίες του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας

658 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/04/2016, 11:28 πμ | 0 σχόλια

Την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο  έκαναν πράξη οι  αιμοδότες του Συλλόγου Ανθούσας -Πάργας “Βασίλειος Χατζής” οι οποίοι μέσα σε διάστημα μικρότερο  του ενός μήνα    και σε τρεις διαδοχικές αιμοδοσίες, ενίσχυσαν την  Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου με 122  φιάλες αίμα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης μιλά για ρεκόρ εικοσαετίας, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι συνολικά στις αιμοδοσίες προσήλθαν 140 άτομα ανάμεσά τους  πολλοί νέοι άνθρωποι ακομη και μαθητές λυκείου.
Η προσπάθεια εξάλλου που καταβάλλει ο Σύλλογος για την ευαισθητοποίηση των νέων πάνω στο θέμα  της εθελοντικής αιμοδοσίας  είναι μεγάλη.
Στο πλαίσιο αυτό   στο Δέσκειο   Γυμνάσιο πραγματοποιήθηκε ομιλία για την αιμοδοσία από τους Εύη Καχριμάνη  και τον  Θωμά Γεωργοκίτσο  την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον  τα παιδιά.
Ο κ.Λιάκρης με την ευκαιρία αυτή    ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Γκίκα  ,  το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου καθώς και τα μέλη του Συλλόγου  ενώ  εύχεται σε όλους  Καλή Ανάσταση με υγεία, ευτυχία και  χαρά .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα