Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:23

Δήμος Πρέβεζας: Τοπικό σχέδιο διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων

768 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2016, 7:39 πμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Πρέβεζας καταρτίζει το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων. Τα ΤΣΔ των Δήμων εντάσσονται στη νέα πολιτική διαχείρισης αποβλήτων που διαγράφεται τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και έχει ως κύριο στόχο η διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους των αποβλήτων να γίνεται στο επίπεδο του Δήμου , με συνέπεια τη δραστική μείωση των αποβλήτων που παραμένουν σε σύμμεικτη μορφή και οδηγούνται σε επεξεργασία και σε τελική διάθεση. Σκοπός του παρόντος Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων είναι να χρησιμοποιηθεί ως κείμενο αναφοράς για τα επόμενα έτη και να προδιαγράψει τη γενική εικόνα και τις κατευθύνσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο Δήμο Πρέβεζας.
Ο Δήμος Πρέβεζας επιθυμώντας τη συμβολή όλων στο έργο της κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου, το θέτει σε δημόσια διαβούλευση με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων από πολίτες και φορείς.
Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως την 14 Απριλίου 2016  στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@1485.syzefxis.gov.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα