Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:26

Πρέβεζα: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Μαντάμ Μπατερφλάι» απευθείας από την Met

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/03/2016, 12:14 μμ | 0 σχόλια
Με το αριστούργημα του Giacomo Puccini «Μαντάμ Μπατερφλάι»   θα συνεχιστούν το Σάββατο 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας οι απευθείας μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης .
Η αγαπητή και γνωστή σε όλους μας δραματική ιστορία ανάμεσα στην εύθραυστη γκέισα Μαντάμα Μπαττερφλάι και τον Αμερικανό αξιωματικό Πίνκερτον, φωτίζει την αντιπαράθεση των δύο πολιτισμών, του ιαπωνικού και του δυτικού-αμερικάνικου.
Η Kristine Opolais ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο στη Μαντάμ Μπατερφλάι για πρώτη φορά στις Live in HD μεταδόσεις, Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον υποπλοίαρχο Πίνκερτον, τον εγωιστή αξιωματικό που τσακίζει τα ερωτικά όνειρα της Μπατερφλάι. Ο μαέστρος Karel Mark Chichon κάνει το ντεμπούτο του στην Met διευθύνοντας ένα σύνολο εκπληκτικών ερμηνευτών το οποίο περιλαμβάνει και την Maria Zifchak στον ρόλο της Σουζούκι καθώς και τον Dwayne Croft στον ρόλο του Σάρπλες.

Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και τον Δήμο Πρέβεζας για έβδομη συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά με τη μεταφραστική επιμέλεια της Δώρας Ζαμπέλη.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα