Τρίτη, 23/04/2024 | 08:22

Μια ξεχωριστή Αποκριάτικη βραδιά, του συλλόγου γυναικών του Αγίου Θωμά!

1109 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2016, 9:13 πμ | 0 σχόλια

Έναν ξεχωριστό, έναν ιδιαίτερο Αποκριάτικο χορό, διοργάνωσε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στο κέντρο “¨ΣΑΒΒΑΣ” του Αγίου Θωμά, ο σύλλογος γυναικών του Αγίου Θωμά. Είναι ο σύλλογος που πάντα μας ξαφνιάζει και μας εκπλήσσει ευχάριστα, με τις καινοτόμες δραστηριότητές του, με τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες του.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στα πλαίσια της Αποκριάτικης εκδήλωσής του, διοργάνωσε διαγωνισμό… eurovision. Ήταν τόσο σπαρταριστά όλα τα θέματα, από τον Σάκη Ρουβά, το μάθημα Σολφέζ, την Παπαρίζου, τον Μιχάλη Ρακιντζή, όσον αφορά τις Ελληνικές συμμετοχές, την Ρουσλάνα, την Σερτάμπ και τα υπόλοιπα σχήματα που ενθουσίασε τον κόσμο, που κατέκλυσε το κέντρο Σάββας στον Άγιο Θωμά.

Τον Διαγωνισμό, παρουσίασαν με υποδειγματικό τρόπο, ο Βασίλης Ευθυμίου και η Κίτσα Σουρτζή! Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ροπόκης, Βαγγέλης Συγκούνας, Μάκης Ντίτσος, αντιπροσωπεία από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, αντιπροσωπεία από το Καρναβάλι γυναικών, από τη δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας. Ήταν μια ξεχωιριστή, ήταν μια υπέροχη Αποκριάτικη βραδιά, από τον σύλλογο γυναικών του Αγίου Θωμά. Συγχαρητήρια και του χρόνου με υγεία! Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φίλο Μιχάλη Γιολμά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα