Τρίτη, 23/04/2024 | 20:39

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ FINAL FOUR ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

664 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2016, 6:36 μμ | 0 σχόλια
Με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στη Λευκάδα, στα πλαίσια του Final four του μπάσκετ γυναικών, ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταδικάζω απερίφραστα τα πρωτόγνωρα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λευκάδα το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο του Final Four του Μπάσκετ Γυναικών.  

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά επικράτησαν συμπεριφορές και σκηνές που αμαυρώνουν τον ελληνικό αθλητισμό.  Δυστυχώς μια γιορτή του αθλητισμού μετατράπηκε, για μια ακόμη φορά, σε πεδίο μάχης. Το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους χωρίζει, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή που περισσότερο από ποτέ, οι έλληνες χρειάζεται να είναι ενωμένοι. Όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάμε τον Αθλητισμό, οφείλουμε να απομονώνουμε τα φαινόμενα βίας όποτε και όπου και αν συμβαίνουν. Δεδομένου ότι η βία μεταφέρεται πλέον σε γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων, θα πρέπει επιτέλους όλοι οι φορείς, Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ., δικαστικές και αθλητικές αρχές να συνεργαστούν, έτσι ώστε να απομονώνονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι φυσικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών. Για τα επεισόδια τα ξημερώματα του Σαββάτου πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι.  Η ανοχή όλων μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα μέσα και έξω από τα γήπεδα πρέπει να είναι μηδενική.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα