Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:34

Πολιτιστικός σύλλογος Παντοκράτορα και αντιδήμαρχος Πρέβεζας, καταδικάζουν την εγκληματική πράξη!

595 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2016, 12:41 μμ | 0 σχόλια

Πολιτιστικός  Σύλλογος Παντοκράτορα

‘Ο Σύλλογός μας και οι κάτοικοι του Παντοκράτορα καταδικάζουν  την εγκληματική πράξη  που  προκάλεσαν άγνωστοι στον  συνοικισμό μας θανατώνοντας περίπου 20  κατοικίδια ( σκυλιά και γάτες)  χρησιμοποιώντας δηλητηριασμένο φαγητό.
Η εικόνα που  αντικρύσαμε ήταν  πραγματικά σοκαριστική και ευχόμαστε ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Εμείς  σαν Σύλλογος θα συνδράμουμε  στο έργο για τον εντοπισμό των  “δολοφόνων” οι οποίοι  εκτός των άλλων  έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή     παιδιών   τα οποία  θα μπορούσαν να είχαν καταναλώσει τα  δηλητηρισμένα δολώματα που βρήκαν στις αυλές τους  .

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας

Σταύρος Βλάχος                                                                Ελένη Πάντα


Παύλος Σαραμπασίνας αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Καταδικάζω με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο την  άνανδρη  και εγκληματική ενέργεια    που σημειώθηκε στην περιοχή του Παντοκράτορα  με την ρίψη δηλητηριαμένου φαγητού σε αυλές κατοικιών και σε κοινόχρηστους χώρους και η οποία έγινε αφορμή να θανατωθεί ένας μεγάλος αριθμός  κατοικίδιων (σκυλιών και γατών).
Ο σεβασμός στην ζωή είναι   προυπόθεση κάθε κοινωνίας που θέλει να λέγεται πολιτισμένη.
Εμείς δηλώνουμε  ότι θα κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση να εντοπίσουμε τον δράστη ή τους δράστες της πρωτοφανούς αυτής ενέργειας  και  τους παραπέμψουμε στην δικαιοσύνη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα