Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:34

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΟΣ-ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, η κόντρα που έχει αφετηρία, την Πρέβεζα!

1101 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2016, 3:50 μμ | 0 σχόλια

Η κόντρα που ξεκίνησε από την Πρέβεζα, φαίνεται ότι έχει συνέχεια ανάμεσα στον γνωστό Καλλιτέχνη Διονύση Ζάχο και τη γνωστή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου! Μάλιστα σύμφωνα με το BIZNEWS, οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν στην… Καζαμπλάνκα κι εκεί υπήρξε και η σχετική ανταλλαγή… απόψεων. Ας δούμε όμως τι έγραψε το bizznews.gr : Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Διονύσης Ζάχος  βρέθηκαν σε γνωστή πρεμιέρα μαγαζιού, στοΚαζαμπλάνκα συγκεκριμένα στην Νίνα Λοτσάρη την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είδαμε κάθισαν δίπλα δίπλα στα τραπέζια και όπως όλα έδειχνα θα κυλούσε μια όμορφη βραδιά.

Όμως δεν κύλησε και τόσο καλά …. Ας θυμηθούμε λοιπόν μια ιστορία που διαδραματίστηκε πριν 2 χρόνια στην Πρέβεζα … ο ο Διονύσης έκανε μια παράσταση όπου και σατίρισε την τραγουδίστρια, με την ατάκα βέβαια, που είχε πει ή ίδια σε εμφάνιση της τότε, στην ίδια πόλη.Ατάκα …(Σταματήστε χωριάτες να τραγουδήσω) 
Τελικά η Νατάσσα δεν είχε ξεχάσει την ιστορία που είχε δημιουργηθεί τότε και του το κράταγε μανιάτικο όπως λένε οι παροιμίες και του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας του.. Γιατί με βρίζεις; Και τον απαξίωσε λέγοντας του ….  ‘’Δεν @@ ποιος τα λέει άλλωστε άλλωστε;  Φυσικά ο Διονύσης δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας …. Ε ναι ποιος τα λέει εγώ … Αφού δεν έχεις πρόβλημα από αύριο θα συνεχίσω….Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Διονύσης δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και μέσα από τις παραστάσεις του ο γνωστός μίμος σατιρίζει την σόου μπίζ και ουδέποτε έχει έρθει σε αντιπαραθέσεις με όλους αυτούς. Κι α έχει γίνει κάτι …. Ξέρει να ζητάει συγνώμη όπως πρόσφατα με την Ελένη Φουρέιρα…. που είναι πάλι μαζί χωρίς να κρατάει κακία κανένας από τους δυο τους.
Εμείς επικοινωνήσαμε τον Διονύση ο οποίος και μας είπε πως ισχύει όλο αυτό που ακούστηκε αλλά ουδέποτε πιάστηκαν στα χέρια.
Η απάντηση που μας έδωσε για άλλη μια φορά ήταν αφοπλιστική…. Δεν αμφισβητώ την καλλιτεχνική υπόσταση της Κυρίας Θεοδωρίδου αλλά τον χαραχτήρα της. Προφανώς την στενοχώρησε το γεγονός ότι έχασε μια πόλη με αυτή την συμπεριφορά. Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο ούτε να το συνεχίσει ….
Νομίζω πως θα δούμε σύντομα την απάντηση του στο σόου που ετοιμάζει αυτό τον καιρό αφού συζητάει με γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και ετοιμάζει πυρετωδώς την περιοδεία του!!
Να σημειωθεί ότι ο Καλλιτέχνης (Μίμος) Διονύσης Ζάχος, θα παρουσιάσει φέτος, τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα