Πέμπτη, 25/04/2024 | 15:57

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Παρουσίαση στολής ΓΚΡΟΥΠ 123 “CYRANO”

1222 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2016, 10:29 πμ | 0 σχόλια

Την Παρουσίαση της στολής του έκανε το Γκρουπ 123 “CYRANO” τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο SOHO |(Σόχο) στην Πρέβεζα. Η Στολή έχει δύο επιλογές και η ανδρική και η γυναικεία, βγαίνει και σε πράσινο- μοβάκι και σε Μπλέ κόκκινο. Τις γυναικείες στολές πρόβαλλαν Η Ελένη Μυζίκου και η Αμαλία Τσέτσου, ενώ την ανδρική πρόβαλλε ο Κώστας Αλαμάνος.

Με μια εποικοδομητική παρέμβαση κατά την παρουσίαση της ανδρικής στολής, το μέλος του Γκρουπ Κώστας Ράπτης (JACKMAN) έδωσε το στίγμα του για τις φετινές Απόκριες. Η στολή άρεσε και στους Σπύρο Πλέουρα, Δημήτρη Παπαγεωργίου, Μιχάλη Κοτσαρίνη, Αλέκο Νάκκα, ενώ υπήρξε αντιπροσωπεία και απότο ΓΚΡΟΥΠ “ΣΑΦΑΡΙ” με τους Κώστα Προβατά και Πάνο Κατωπόδη, να έρχονται στην παρέαμας.

 Η Βάσω Φούζα, ήταν μαζί μας και είχαμε μια ευχάριστη συζήτηση μαζί της!  Η Βάσω Τσάρκα και ο Νίκος Πλέουρας, ήταν κοντά μας (πλάνα από την παρουσίαση θα παίξουν και στην τηλεοπτική διαδικτυακή εκπομπή του MAX TV). Η μικρή Εβελίνα μας εντυπωσίασε με τις προτάσεις της, για το άρμα! Την παρέα μας ομόρφηνε ακόμα περισσότερο η Έφη Κασσοπούλου, με την παρέα της, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις του γκρουπ και παρουσιάσεις των στολών μας. Ήταν η δεύτερη συνάντησή μας, αλλά οι ιώσεις δεν επέτρεψαν (περαστικά σε όλους και σε όλες και ειδικά στα μικρά παιδιά) σε μέλη του γκρουπνα παραστούν όπως και άλλες υποχρεώσεις των μελών. Για σας που ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Γκρουπ μας και να ενταχθείτε σ’ αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω άτομα στα παρακάτω τηλέφωνα: (Ντίνα Πιστιόλα 6937142395, Σπύρος Πλέουρας
6942930797, Ελένη Μυζίκου,  6945356712,  Κώστας Ράπτης (JACKMAN), Αλέκος Νάκκας 6942016163, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Κώστας Αλαμάνος και Αμαλία Τσέτσου, στο Club SOHO). Το Γκρουπ 123 “CYRANO” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, εύχεται σε όλους και σε όλες καλή Αποκριά! Για τις επόμενες συναντήσεις μας, θα υπάρξει ενημέρωση! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα