Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:58

Λευκάδα: Συναυλία αλληλεγγύης στη Φιλαρμονική με «εισιτήριο» τρόφιμα

701 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2016, 11:49 πμ | 0 σχόλια

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society μαζί με τη Φιλαρμονική Λευκάδας που αποτελεί τον πυρήνα της πολιτιστικής δραστηριότητας του νησιού, διοργανώνουν μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης για τους οικονομικά ευάλωτους σεισμοπαθείς της 17ης Νοεμβρίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Λευκάδας.

Σύμφωνα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Νότιας Λευκάδας γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες των σεισμοπαθών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, συνεχώς αυξάνονται.

Η πρωτοβουλία της Equal Society και της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας καλεί όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν, να παραβρεθούν στη συναυλία, φέρνοντας μια τσάντα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας. Ο στόχος είναι στη συνέχεια να διανεμηθούν στις σεισμόπληκτες τοπικές κοινότητες της Νότιας Λευκάδας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να συμβάλλετε προσφέροντας:

Α) Τρόφιμα 
όπως Ρύζι, Ζυμαρικά, Όσπρια, Ζάχαρη, Λάδι, Αλεύρι, Δημητριακά, Μαρμελάδα, Μπισκότα, Κονσέρβες, Φρυγανιές, Καφές, Γάλα εβαπορέ, Τσάι, Χυμοί

Β) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά 

όπως Οδοντόκρεμα, Υγρό καθαρισμού πιάτων, Σαμπουάν, Χαρτοπετσέτες, Σαπούνι χεριών Χαρτί υγείας

Σε αυτήν τη συναυλία οι θεατές δεν χρειάζονται εισιτήρια. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. συνδυάζουμε τη μουσική ψυχαγωγία και την κοινωνική προσφορά.

Χορηγοί εκδήλωσης: Καφέ – Μπαρ «Baccara», Εστιατόριο «Μαργαρίτα», Κοσμηματοπωλείο «Argento Oro», Καφέ – Μπαρ «Blow».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα